search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:07
MENU CLOSE

Τα «τσούζουν» σε Ιρλανδική παμπ στο Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας – Το ειρωνικό tweet των Γερμανών

25.06.2016 06:53
Τα «τσούζουν» σε Ιρλανδική παμπ στο Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας – Το ειρωνικό tweet των Γερμανών  - Media

Φαινομενικά δεν φαίνεται να έχουν βάλει μαύρες πλερέζες οι Γερμανοί. Το αντίθετο μάλιστα, ξεκίνησαν ήδη να ειρωνεύονται και να τρολάρουν τους Άγγλους και μάλιστα επίσημα.

 

 

 

Φαινομενικά δεν φαίνεται να έχουν βάλει μαύρες πλερέζες οι Γερμανοί. Το αντίθετο μάλιστα, ξεκίνησαν ήδη να ειρωνεύονται και να τρολάρουν τους Άγγλους και μάλιστα επίσημα.

Το tweet του Γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, είναι άκρως ειρωνικό για το Brexit και την απόφαση των Άγγλων να εγκαταλείψουν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Γερμανικό ΥΠΕΞ, λοιπόν, τιτίβισε μέσω του επίσημου λογαριασμού του.

Με ειρωνικό ύφος καυτηριάζει τη συνήθεια των Άγγλων να πίνουν μέχρι αναισθησίας, στις παμπ, και μάλιστα όχι σε οποιαδήποτε παμπ, αλλά σε Ιρλανδική παμπ. Θυμίζουμε ότι η Ιρλανδία ήταν κατά του Brexit.

Γράφουν λοιπόν οι Γερμανοί του Υπουργείου των Εξωτερικών τους: «Βρισκόμαστε έξω σε μια Ιρλανδική παμπ, και θα μεθύσουμε με ευπρέπεια. Και από αύριο θα πιάσουμε πάλι δουλειά για μια καλύτερη Ευρώπη. Το υποσχόμαστε»   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:05