23/01/2019 08:36:46

Νέος τρόμος στο Euro: Εκκένωσαν εμπορικό κέντρο στη Νίκαια λίγο πριν τον αγώνα της Αγγλίας

Νέος τρόμος στο Euro: Εκκένωσαν εμπορικό κέντρο στη Νίκαια λίγο πριν τον αγώνα της Αγγλίας  - Media

 

Πανικός επικρατεί στη Νίκαια της Γαλλίας καθότι όπως έγινε γνωστό οι γαλλικές αρχές ασφαλείας εκκενώνουν ένα εμπορικό κέντρο το οποίο βρίσκεται 3χιλιόμετρα από το στάδιο όπου σήμερα το βράδυ αναμετρώνται Αγγλία και Ισλανδία στην φάση των 16 για το Euro.

Η εκκένωση πραγματοποιήθηκε γύρω στη μία τοπική ώρα Γαλλίας, με περίπου 2.000 άτομα να φεύγουν από το εμπορικό κέντρο. Η εκκένωση πραγματοποιήθηκε όταν  δυο γκαζάκια βρέθηκαν  στον χώρο του εμπορικού. Μέχρις στιγμής δεν έχουν δωθεί περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα. Στο εμπορικό κέντρο έσπευσαν δυνάμεις ασφαλείας οι οποίες και έψαξαν όλους τους χώρους του εμπορικού καθώς και το πάρκινγκ.

Οι δυνάμεις ασφαλείας παραμένουν σε επιφυλακή λόγω του αποψινού αγώνα της Αγγλίας με την Ισλανδία και έχουν αυξήσει περαιτέρω τα μέτρα ασφαλείας τόσο στην περίμετρο του γηπέδου όσο και στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας. 

Να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα το αεροδρόμιο της πόλης είχε εκκενωθεί λόγω ύποπτου πακέτου. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.