search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:19
MENU CLOSE

«Ελλάδα και Ισραήλ, πυλώνες σταθερότητας σε μια δύσκολη περιοχή»

11.07.2016 17:16
«Ελλάδα και Ισραήλ, πυλώνες σταθερότητας σε μια δύσκολη περιοχή» - Media
 
Την ανάγκη εμβάθυνσης της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας-Ισραήλ υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντησή του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπένιαμιν Νετανιάχου.
 
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι με τον κ. Νετανιάχου «είχαμε την ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε το βάθος της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ. Είναι μια συνεργασία αμοιβαία ωφέλιμη και για τις δύο χώρες. Μια συνεργασία η οποία εκτείνεται σε πολλούς τομείς. Δεν περιορίζεται μόνο σε ζητήματα άμυνας και ασφάλειας, αλλά και σε ζητήματα ενεργειακής συνεργασίας. Επίσης, σε ζητήματα οικονομικής συνεργασίας, όπου υπάρχουν ακόμα σημαντικά περιθώρια βελτίωσης των σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών.
 
Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι «Ελλάδα και Ισραήλ είναι πυλώνες σταθερότητας και Δημοκρατίας σε μια εξαιρετικά ευαίσθητη και δύσκολη περιοχή. Η εμβάθυνση της στρατηγικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και η συνεργασία με την Κύπρο, στο πλαίσιο της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:18