search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:32
MENU CLOSE

Χαποέλ: Το ματς της ιστορίας μας η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

31.07.2016 16:00
Χαποέλ: Το ματς της ιστορίας μας η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό  - Media

 

«Ο σύλλογος προετοιμάζεται για το πιο κρίσιμο παιχνίδι των τελευταίων ετών. Δεν έχει σημασία ποιος είναι το φαβορί, είναι ο Ολυμπιακός, αλλά εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε καλές πιθανότητες», τόνισε ο τεχνικός της Χάποελ Μπερ Σεβά, Μπαράκ Μπακχάρ.

Ο Μπακχάρ αναφέρθηκε και στη φυγή του Σουάρες. «Σίγουρα θέλαμε να μείνει μαζί μας, αλλά είχαμε συμφωνήσει από πριν ότι θα έφευγε. Έπαιξε σαν άνδρας στα τελευταία ματς και είναι αδύνατο να μην τον αγαπήσει κανείς», είπε.

Σαχάρ: Φαβορί ο Ολυμπιακός

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής των Ισραηλινών, Μπεν Σαχάρ δήλωσε: «Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι ακόμα φαβορί, αλλά αποδείξαμε στο πρώτο ματς ότι δεν είμαστε κατώτεροι και θα μπορούσαμε ακόμα και τη νίκη. Το 0-0 είναι καλό αποτέλεσμα και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με την ώθηση που θα μας δώσει ο κόσμος μας».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:32