search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:14
MENU CLOSE

Γαλάζιοι μάγκες…

13.06.2011 14:55
oldphotos130764369680.jpg

«Βρομάει» τεστοστερόνη στη Ν.Δ. Ήταν να μην αρ­χίσει να μιλάει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για κότες και φλούφληδες στην πολιτική ζωή και βρήκε αμέσως συμπαρα­στάτη και θαυμαστή.

«Βρομάει» τεστοστερόνη στη Ν.Δ. Ήταν να μην αρ­χίσει να μιλάει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για κότες και φλούφληδες στην πολιτική ζωή και βρήκε αμέσως συμπαρα­στάτη και θαυμαστή. Ο λόγος για τον στενό συνεργάτη του προέδρου της Ν.Δ. Φαήλο Κρανιδιώτη, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τις πρόσφατες τοποθετήσεις του πρώην υπουργού της Ν.Δ. «Μου αρέσει ο ευθύς, αντρίκιος τρόπος που αντιμετώπισε μια προσβολή», είπε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, για να προσθέσει: «Όπως έλεγε και παλιός μά­γκας σε ελληνική ταινία ‘‘άνδρας είναι αυτός που απαντάει σε μια προσβολή’’ και ο κύριος Μεϊμαράκης απάντησε». Τί­γκα στη βαρβατίλα αυτοί, έξαλλοι όμως άλλοι συνάδελφοί τους, που βρίσκουν τον Μεϊμαράκη αρκούντως σεξιστικό… Α.Χ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:12