search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:32
MENU CLOSE

Αυτός θα είναι ο τίτλος του Μπιλ αν εκλεγεί η Χίλαρι

05.08.2016 10:57
Χίλαρι Κλίντον: Η κυβέρνηση Τραμπ δεν βλέπει τον «διπλωματικό κίνδυνο» στις συνομιλίες με τη Β. Κορέα - Media

Το ερώτημα που απασχολεί τους Αμερικάνους αυτή την περίοδο δεν είναι τόσο ποιος από τους δυο υποψηφίους για τον Λευκό Οίκο θα αναδειχθεί νικητής των εκλογών του Νοεμβρίου, όσο το ποιος θα είναι ο τίτλος του Μπιλ Κλίντον σε περίπτωση που η Χίλαρι εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

Αν η Χίλαρι κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου και γίνει η επόμενη Πρόεδρος των ΗΠΑ -και η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της χώρας-, ο Μπιλ Κλίντον θα βρεθεί σε μία θέση στην οποία κανείς άντρας δεν έχει βρεθεί στο παρελθόν: του συζύγου της Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δεδομένου του ότι ο Μπιλ είναι πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ προκύπτει η ερώτηση ποιος ακριβώς θα είναι ο τίτλος του; Το ερώτημα τέθηκε και στη Χίλαρι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας «Τώρα, είναι λίγο πιο περίπλοκο για αυτόν γιατί ο κόσμος αποκαλεί τους πρώην Προέδρους «κ. Πρόεδρε». Οπότε πρέπει πραγματικά να το δουλέψω αυτό», είπε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, μην δίνοντας ουσιαστικά απάντηση.

 «Έχω ήδη ενημερώσει τον σύζυγό μου ότι αν σταθώ αρκετά τυχερή ώστε να γίνω πρόεδρος και αυτός θα γίνει ο πρώτος κύριος (first gentleman)» απάντησε η Χίλαρι όταν της τέθηκε ξανά το ερώτημα.

Ορισμένες από τις επιλογές που υπάρχουν για τον τίτλο του Κλίντον είναι:

  • Πρόεδρος Μπιλ Κλίτνον
  • Πρώην Πρόεδρος Κλίντον
  • Ο Άντρας της Προέδρου
  • 42 ( Ήταν ο 42ος Πρόεδρος των ΗΠΑ)
  • Μπιλ

Ενδιαφέρον έχει να σημειωθεί, πως η Τσέλσι κάνει πλάκα με τον εν λόγω τίτλο δηλώνοντας πρόσφατα πως ο πατέρας της λόγω της ιρλανδικής καταγωγής τους θα ήθελε να τον αποκαλούν «First Laddie». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:31