search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:46
MENU CLOSE

Bρετανία: Πέντε νεκροί σε παραλία του Σάσεξ

25.08.2016 06:48
Bρετανία: Πέντε νεκροί σε παραλία του Σάσεξ  - Media

Πέντε άνθρωποι πνίγηκαν την Τετάρτη στην παραλία του Camber Sands στο ανατολικό Sussex της Βρετανίας και ένας ακόμα αγνοείται.

Οι σοροί τριών αντρών βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην παραλία του Camber Sands και δύο ακόμα βρέθηκαν το βράδυ της ίδια μέρας.

Το Βασιλικό Εθνικό Ναυαγοσωστικό Ινστιτούτο (Royal National Lifeboat Institute) θα συνεχίσει τις έρευνες το πρωί της Πέμπτης για να εντοπίσει τον άντρα που αγνοείται.

Οι πέντε θάνατοι από πνιγμό συνέβησαν στην πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού στην Βρετανία σε μια παραλία που ήταν γεμάτη από ανθρώπους.

Μάρτυρες λένε πως οι πρώτοι 3 άνδρες που πνίγηκαν ήταν ντυμένοι όταν μπήκαν στην θάλασσα και πνίγηκαν με τα ρούχα τους.

Αυτό κίνησε τις υποψίες ότι οι άντρες μπορεί να ήταν παράνομοι μετανάστες αλλά σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας η έρευνα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και «δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή τίποτα που να αποδυκνύει ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν μετανάστες».

Την τελευταία εβδομάδα έχουν χάσει την ζωή τους από πνιγμό 12 άνθρωποι στην Βρετανία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:46