search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:28
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Ντένβερ – Τρεις αστυνομικοί τραυματίες, νεκρός ο δράστης

31.08.2016 20:44
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Ντένβερ - Τρεις αστυνομικοί τραυματίες, νεκρός ο δράστης - Media

 

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε κεντρικός δρόμος στο ανατολικό Ντένβερ, στις ΗΠΑ, όταν ένας άνδρας αντάλλαξε πυρά με αστυνομικούς. Στο περιστατικό τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, ενώ ο άγνωστος άνδρας έπεσε νεκρός.

Οι δύο από τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής φροντίδας, ενώ ο τρίτος ήταν πιο τυχερός, καθώς η σφαίρα του προκάλεσε μία γρατζουνιά, την οποία φρόντισε επί τόπου το ιατρικό προσωπικό.

Ο δράστης ήταν καταζητούμενος και η επέμβαση πρέπει να έγινε στο σπίτι που διέμενε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αρχικώς πάλεψε με τους τρεις αστυνομικούς και κατάφερε να αρπάξει το όπλο του ενός, με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσουν οι υπόλοιποι.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς αναζητείται ο συνεργός του, ο οποίος τον έκρυβε για αρκετό διάστημα από την αστυνομία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:28