search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:36
MENU CLOSE

Έξαλλη η Μαντόνα βρίζει τους γιους του Τραμπ (Photo)

05.09.2016 18:25
Έξαλλη η Μαντόνα βρίζει τους γιους του Τραμπ (Photo) - Media

 

Η Μαντόνα, που έχει ταχθεί υπέρ της Χίλαρι Κλίντον, εξαπέλυσε επίθεση στους δύο γιούς του Τραμπ, Τζον και Ερικ. Πόσταρε μια παλιότερη φωτογραφία τους στην οποία οι δύο γιοί του κροίσου εμφανίζονται πανευτυχείς αφού σκότωσαν ένα λιοντάρι στην Αφρική.

How Big of. Pussy Do you have to BE to kill this Noble Animal for sport? Just ask Donald Trump Jr and his brother Eric. One more reason to vote for Hilary!, έγραψε η Μαντόνα.

“Πόσο “κότες” πρέπει να είστε να σκοτώσετε αυτό το Ευγενικό Ζώο για την πλάκα σας; Ρωτήστε τον Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ και τον αδερφό του Ερικ. Ακόμη ένας λόγος για να ψηφίσει κάποιος Χίλαρι”.

Η Μαντόνα με την ανάρτησή της αγγίζει μια ευαίσθητη χορδή. Στις ΗΠΑ υπάρχει μεγάλη ευαισθησία για το σαφάρι άγριων ζώων που κινδυνεύουν με εξαφάνιση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:36