search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:30
MENU CLOSE

Η Ανζελίκ Κέρμπερ κατέκτησε το US Open

11.09.2016 07:32
Η Ανζελίκ Κέρμπερ κατέκτησε το US Open - Media

 

Ξεχωριστή θέση στην καριέρα της Ανζελίκ Κέρμπερ, κατέχει πλέον το US Open 2016. Η Γερμανίδα τενίστρια, κατέκτησε το τρόπαιο επικρατώντας -μετά από δύο ώρες κι επτά λεπτά- στον τελικό με 6-3, 4-6, 6-4 της Τσέχας, Καρολίνα Πλίσκοβα και από την Δευτέρα θα βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, που διατηρεί η WTA, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Αμερικανίδα, Σερένα Ουίλιαμς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος Γκραν Σλαμ που κατακτά εφέτος η Κέρμπερ, καθώς προηγήθηκε το ΟΠΕΝ της Αυστραλίας, ενώ έγινε η πρώτη Γερμανίδα μετά το 1996 και την θρυλική, Στέφι Γκραφ, που επικρατεί στο φημισμένο τουρνουά της Νέας Υόρκης.

«Είναι απίστευτο να κατακτάς δύο τίτλους Γκραν Σλαμ την ίδια αγωνιστική περίοδος. Είναι η καλύτερη χρονιά στην καριέρα μου. Τώρα αρχίζουν όλα για εμένα», δήλωσε πανευτυχής η 28χρονη Κέρμπερ.

 Η Κέρμπερ γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1988 στην Βρέμη, έχει ύψος 1,72μ και βάρος 68 κιλά. Προπονείται από τον συμπατριώτη της, Τόρμπεν Μπελτζ, είναι επαγγελματίας από το 2003 κι έχει κατακτήσει δέκα διεθνή τουρνουά

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:27