search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:12
MENU CLOSE

Θρίλερ με τα αίτια του σοβαρού τραυματισμού 80χρονης στη Ρόδο

28.09.2016 17:24
Θρίλερ με τα αίτια του σοβαρού τραυματισμού 80χρονης στη Ρόδο - Media

«Έχω πίστη στο Θεό και μια σφαίρα στη θαλάμη», έγραψε στο facebook ο γιος της 80χρονης. Έπεσε θύμα ληστείας, λέει, αλλά η αστυνομία διαψεύδει τους ισχυρισμούς του 

 

«Έχω πίστη στο Θεό και μια σφαίρα στη θαλάμη», έγραψε στο facebook ο γιος της 80χρονης. Έπεσε θύμα ληστείας, λέει, αλλά η αστυνομία διαψεύδει τους ισχυρισμούς του

Ο γιος της με ανάρτηση φωτογραφίας της φρικτά παραμορφωμένης μητέρας του, μέσα από το νοσοκομείο, υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ληστείας και απειλεί τους δράστες.

Από την αστυνομία όμως, διαψεύδονται οι ισχυρισμοί του 45χρονου και υποστηρίζουν πως ο τραυματισμός της 80χρονης προήλθε από πτώση.

«Αυτό είναι το αποτέλεσμα από την χθεσινή προσπάθεια δολοφονίας της μητέρας μου γιατί αυτό βλέπω εγώ….οι έρευνες συνεχίζονται… «ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗ..».

Με αυτή την ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, μαζί με μια φωτογραφία  της κακοποιημένης μητέρας του από το θάλαμο του νοσοκομείου της Ρόδου, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, φρικτά παραμορφωμένη στο πρόσωπο, ο γιος της Κ.Α. θέλησε να  στείλει το «δικό του μήνυμα» στους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας  – όπως ο ίδιος  υποστηρίζει – της 80χρονης συνταξιούχου, μέσα στο σπίτι της στη Ρόδο.

Μόνο που οι αστυνομικές αρχές του νησιού όπως και ο ιατροδικαστής διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του 45χρονου, ο οποίος με διαδοχικές αναρτήσεις στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ζητά «τον εντοπισμό και παραδειγματική τιμωρία των δραστών».

Αντίθετα , σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της  Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Δωδεκανήσου,  δεν υπάρχει κανένα στοιχείο από όπου να προκύπτει πως η 80χρονη έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας ή ληστεία.

Επιπλέον ο ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε την συνταξιούχο , η οποία σημειώτεον πάσχει από Αλτσχάϊμερ, υποστήριξε ότι τα τραύματα της το πιθανότερο είναι να προήλθαν από απότομη πτώση…!

Ο 45χρονος πάντως επιμένει ότι η μητέρα του έχει πέσει θύμα αδίστακτων κακοποιών, ενώ αργά χθες το απόγευμα κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού, που διεξάγει την προανάκριση της περίεργης αυτής υπόθεσης, για κατάθεση.

Πηγή Φωτό: facebook

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:07