search
ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 04:42
MENU CLOSE

Κτηνωδία: Δασκάλα βασάνιζε μαθήτρια με ειδικές ανάγκες (Video)

19.10.2016 17:15
Κτηνωδία: Δασκάλα βασάνιζε μαθήτρια με ειδικές ανάγκες (Video) - Media
 
Ξεπερνά τα όρια ακόμα και της αρρωστημένης φαντασίας: δασκάλα ειδικής αγωγής -υποτίθεται εκπαιδευμένη για να παρέχει εκπαίδευση σε παιδιά με ειδικές ανάγκες- εμφανίζεται σε βίντεο τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο να αρπάζει μια μαθήτριά της από τα μαλλιά και να τη σέρνει στο πάτωμα της τάξης!
 

Το απάνθρωπο περιστατικό συνέβη σε σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Μισσισιπή των ΗΠΑ και, κατά τα φαινόμενα, η δασκάλα-τέρας είχε… προηγούμενα με την άτυχη μαθήτρια καθώς σε άλλο βίντεο εμφανίζεται να παίρνει από τα χέρια του παιδιού θερμός από το οποίο πίνει και να το χτυπά στο κεφάλι.
 
Τα βίντεο οδήγησαν τη διοίκηση του σχολείο στην άμεση απόλυση της εκπαιδευτικού ενώ τον ερχόμενο μήνα θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο να της αφαιρεθεί και η άδεια απασχόλησης στην ειδική εκπαίδευση. Πειθαρχικές ευθύνες αναζητούνται και για τη διοίκηση του σχολείου.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 01:20