search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 10:29
MENU CLOSE

Ο Μαρινάκης κάνει λόγο για «εξαπάτηση Κασσελάκη» για το βίντεο με την φέτα των 6,28 ευρώ

25.05.2024 23:55
marinakis-synenteyxi-typou

Με βίντεο στα σόσιαλ ο Παύλος Μαρινάκης θέλησε να απαντήσει στο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη για την τιμή της φέτας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε, για να δικαιολογήσει το λάθος που ακούστηκε στη Βουλή δια στόματος πρωθυπουργού για την τιμή της φέτας (ότι είναι στα 6,28 ευρώ), είπε πως το έγγραφο έδειχνε πως η τιμή αφορούσε το μισό κιλό και πως ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εξαπατήσει τους πολίτες.

Ο Παύλος Μαρινάκης έδειξε το έγγραφο, λέγοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέκρινε συσκευασία 500 γραμμαρίων σε όλες τις χώρες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο βίντεό του παρέθεσε και απόσπασμα από την ομιλία του Πρωθυπουργού στη Βουλή στην οποία φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουδέποτε μίλησε για «το κιλό», όπως «παραπλανητικά ισχυρίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης».

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως «αν κανείς υπολογίσει την τιμή του κιλού από τα στοιχεία που προσκόμισε ο Πρωθυπουργός στη Βουλή, θα δει πως τα προϊόντα που κοιτούσε ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ακόμα φθηνότερα».

«Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε νοικοκυριό. Προσπαθούμε να μειώσουμε τις συνέπειές του με σοβαρές κινήσεις. Αύξηση των εισοδημάτων, πολλά και αυστηρά πρόστιμα και βέβαια στοχευμένες παρεμβάσεις. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται οι πολίτες, είναι πολιτική εξαπάτηση», ανέφερε κλείνοντας ο Παύλος Μαρινάκης.

@pavlos_marinakis

Πάμε να δούμε μαζί τι σημαίνει πολιτικός απατεώνας. Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε νοικοκυριό. Το τελευταίο που χρειάζονται οι πολίτες, είναι πολιτική εξαπάτηση.

♬ πρωτότυπος ήχος – Pavlos Marinakis

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης: «Πώς έχει πετύχει μια κυβέρνηση στο έργο της, όταν ο λαός “ανταγωνίζεται” τη Βουλγαρία στους ευρωπαϊκούς δείκτες;»

Καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ για «τραμπουκισμούς και απειλές» Φλωρίδη κατά αστυνομικού και δικηγόρου, εντός του υπουργείο Δικαιοσύνης, με αφορμή έγγραφα για τα Τέμπη

Επίθεση Ρωμανού στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ή διαστρεβλώνουν συνειδητά ή δεν ξέρουν να διαβάζουν βασικά οικονομικά στοιχεία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 10:29