search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 15:49
MENU CLOSE

Φελίπε και Λετίθια: Το βασιλικό ζεύγος ζει χωριστές ζωές – Είναι μαζί μόνο στις δημόσιες εμφανίσεις, υποστηρίζει δημοσιογράφος

23.05.2024 19:19
felipe letizia

Η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε ζουν χωριστές ζωές και απλώς στις δημόσιες εμφανίσεις λειτουργούν σαν ζευγάρι, ισχυρίζεται βετεράνος δημοσιογράφος.

Στα τέλη του περασμένου έτους, ο Χάιμε Πενιαφιέλ, 91 ετών, προκάλεσε σοκ στην ισπανική κοινή γνώμη όταν ισχυρίστηκε ότι η σύζυγος του μονάρχη είχε μια ρομαντική σχέση με τον πρώην κουνιάδο της.

Τώρα, η Λετίθια, η οποία γιόρτασε την 20η επέτειο του γάμου της την Τετάρτη, προετοιμάζεται για πιο σοκαριστικούς ισχυρισμούς από τον δημοσιογράφο που επιβεβαίωσε ότι έγραψε ένα άλλο βιβλίο για εκείνη και την προσωπική της ζωή.

Το πρώτο του βιβλίο βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στους ισχυρισμούς του επιχειρηματία Χάιμε ντελ Μπούργκο με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν ρομαντικά συνδεδεμένος με τη Λετίθια ακόμη και μετά τον γάμο της το 2004 με τον βασιλιά.

Ο Πενιαφιέλ, που απολύθηκε από την El Mundo, η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εφημερίδα στην Ισπανία, μετά την κυκλοφορία του βιβλίου Letizia & I, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να εκδώσει ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Los Silencios de Letizia» – «Οι σιωπές της Λετίθια».

Το περιεχόμενό του έχει κρατηθεί αυστηρά εμπιστευτικό – αλλά τα διαδικτυακά teasers πριν από την κυκλοφορία του στις 28 Μαΐου υπαινίσσονται ότι η Λετίθια έφυγε από τη θερινή κατοικία της ισπανικής βασιλικής οικογένειας στη Μαγιόρκα κατά τη διάρκεια μιας «συζυγικής κρίσης» για μια συνάντηση με άλλον άντρα.

Ισπανικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν επίσης ότι το βιβλίο θα αναφέρεται «για πρώτη φορά» στην ταυτότητα ενός άνδρα με τον οποίο φέρεται να ταξίδεψε στην πτήση Μαδρίτη – Νέα Υόρκη το 2012, όταν η Λετίθια λέγεται ότι ταξίδεψε «incognito».

Ο συγγραφέας του βιβλίου, ο οποίος παρά τα 91 του χρόνια είναι δραστήριος όσο ποτέ και τώρα γράφει για τον ισπανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο OK Diario, έδειξε ότι δεν έχει χάσει την όρεξή του για αντιπαράθεση υποστηρίζοντας ότι πιστεύει ότι ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας δεν μοιράζονται πλέον το ίδιο κρεβάτι ή ακόμα και ότι δεν συγκατοικούν καν.

«Διατηρούν τα προσχήματα στις δημόσιες εμφανίσεις. Ο Φελίπε είναι καλός άνθρωπος, όπως έχω ήδη πει. Όμως η Λετίθια του έχει κάνει πολύ κακό».

Προέβλεψε επίσης ότι το ζευγάρι, το οποίο έχει διατηρήσει αυτό που ο ισπανικός Τύπος περιέγραψε ως «αξιοπρεπή σιωπή» απέναντι στους συνεχιζόμενους ισχυρισμούς απιστίας από τον Χάιμε ντελ Μπούργκο, θα ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του Φελίπε, Χουάν Κάρλος και Σοφία.

Ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας ζει τώρα εξόριστος στο Άμπου Ντάμπι μετά από έρευνες για διαφθορά.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μαζωνάκης εναντίον… Βάσω Μαζωνάκη: Στα δικαστήρια με την αδελφή του ο τραγουδιστής

Diddy: Σπάει τη σιωπή της η πρώην σύντροφος του ράπερ μετά το βίντεο που δείχνει να την ξυλοκοπεί – «Η βία με κατέστρεψε»

Μιχάλης Κουινέλης: Διέκοψε το πρόγραμμα σε συναυλία του – «Ποιος είναι ο μ@@ που πετάει μπιλάκια;» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 15:48