search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:56
MENU CLOSE

Ισπανία: Στα πρόθυρα διαζυγίου ο βασιλιάς Φελίπε και η Λετίθια, μετά το όργιο φημών για την απιστία της βασίλισσας

01.03.2024 20:14
ispania felipe letizia 9870- new

Ένα ακόμη διαζύγιο στις βασιλικές αυλές της Ευρώπης, αυτή το φορά στη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας είναι προ των πυλών, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο.

Σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα, το ζευγάρι βρίσκεται πλέον στις λεπτομέρειες του διαζυγίου, ύστερα από την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης της Λετίθια με τον άνδρα της αδελφής της.

Ισπανικά και διεθνή ΜΜΕ, αναφέρουν πως η βασίλισσα της Ισπανίας υποχρεώθηκε να υπογράψει μια συμφωνία για το διαζύγιο της, η οποία ορίζει τι θα συμβεί με την κηδεμονία των δύο κοριτσιών του ζευγαριού, της πριγκίπισσας Λέονορ και της πριγκίπισσας Σοφίας.

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι βάσει της συμφωνίας η Λετίθια θα χάσει τη κηδεμονία των παιδιών της και αυτή θα ανατεθεί στον βασιλιά Φελίπε.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως το ζευγάρι επιθυμεί πρώτα να ενηλικιωθούν τα παιδιά πριν προχωρήσει στο διαζύγιο. Σημειώνεται πως η δευτερότοκη κόρη τους Σοφία ενηλικιώνεται το 2025.

«Οι άνθρωποι από την βασιλική οικογένεια μου έχουν πει ότι η Λετίθια είναι συντετριμμένη και περνάει μία δύσκολη περίοδο. Δεν πιστεύω ότι ο γάμος θα διαρκέσει πέρα από αυτόν τον χρόνο», δήλωσε στο κανάλι TV3 η ειδική σε βασιλικά θέματα, Pilar Eyre.

Τα παραστρατήματα της Ισπανίδας βασίλισσας

Οι αποκαλύψεις για την εξωσυζυγική σχέση της Λετίθια ξεκίνησαν με την κυκλοφορία του βιβλίου του 53χρονου επιχειρηματία Τζέιμι Ντελ Μπούργκο, που ανέφερε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την βασίλισσα Λετίθια ακόμη και μετά τον γάμο της με τον βασιλιά Φελίπε το 2004.

Ισχυρίστηκε ότι ήταν σε σχέση με την Λετίθια όταν εκείνη γνώρισε τον βασιλιά της Ισπανίας. Μάλιστα δημοσίευσε και μία σέλφι της βασίλισσας, στην οποία φαίνεται μπροστά σε έναν καθρέφτη κατά τη διάρκεια μίας από τις εγκυμοσύνες της.

Στην επίμαχη φωτογραφία η Λετίθια εμφανίζεται να φοράει μία μαύρη πασμίνα, την οποία, κατά τον 53χρονο, της την είχε αγοράσει ο ίδιος. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του η Ισπανίδα βασίλισσα του έγραψε σε μήνυμα: «Αγάπη μου. Φοράω την πασμίνα σου. Είναι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με φροντίζει. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες μέχρι να ξαναβρεθούμε. Σ’ αγαπώ. Δική σου».

Διαβάστε επίσης:

Ινδία: Με Ριάνα, Ζάκερμπεργκ και Ιβάνκα Τραμπ γιορτάζει ο μαικήνας Μουκές Αμπάνι τον επικείμενο γάμο του γιου του (Videos)

Αμερικανός υπουργός Άμυνας: Το ΝΑΤΟ θα συρθεί σε πόλεμο με τη Ρωσία, αν χάσει η Ουκρανία

Πολωνία: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς – Πολλοί οι τραυματίες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:56