search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:01
MENU CLOSE

Πολωνία: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς – Πολλοί οι τραυματίες (Video)

01.03.2024 17:57
polonia

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μια ομάδα πεζών σε μια διάβαση στην πόλη Στσέτσιν στην Πολωνία.

«Υπήρξε ένα περιστατικό με 19 τραυματίες, μεταξύ των οποίων έξι ανήλικοι» είπε στους δημοσιογράφους ο περιφερειάρχης Άνταμ Ρουντάφσκι. Οι δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση», είπε ο ίδιος στα μέσα ενημέρωσης, προσθέτοντας ότι ο οδηγός συνελήφθη αφού επιχείρησε να διαφύγει από το σημείο.

«Δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια», διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Στσέτσιν, Πάβελ Πανκάου. Σύμφωνα με αυτόν, ο 33χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του, ένα Ford Focus, σε μια ομάδα ανθρώπων που περίμεναν το τραμ σε μια μεγάλη πλατεία της πόλης. Οι πρώτες αναλύσεις δείχνουν ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο οδηγός μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στην πλατεία, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε από τη διάβαση των πεζών, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τις γραμμές του τραμ, παρασέρνοντας τους ανθρώπους.

Αμέσως μετά, ο 33χρονος προσπάθησε να διαφύγει με το όχημά του αλλά σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου προκάλεσε άλλο ατύχημα, καθώς συγκρούστηκε με τρία αυτοκίνητα και τραυμάτισε τους οδηγούς τους.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Βρετανία: Αυτοπυροβολήθηκε ο Τόμας Κίνγκστον της βασιλικής οικογένειας

Επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν: Επιτυχής δοκιμαστική εκτόξευση πυρηνικού διηπειρωτικού πυραύλου

Εμανουέλ Μακρόν: Υποσχέθηκε ότι θα… βουτήξει στον Σηκουάνα για να αποδείξει την καθαρότητα των νερών του ποταμού (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31