search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:28
MENU CLOSE

Την Πέμπτη τελικά η διάσκεψη των προέδρων για το ΕΣΡ – Αναβάλλεται η συνεδρίαση της Δευτέρας

06.11.2016 11:21
Την Πέμπτη τελικά η διάσκεψη των προέδρων για το ΕΣΡ - Αναβάλλεται η συνεδρίαση της Δευτέρας - Media

 

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Δευτέρας συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής με μοναδικό θέμα στην ατζέντα την συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και μετατίθεται, εκτός απροόπτου, για την ερχόμενη Πέμπτη το μεσημέρι στις 3. 

Η υπουργοποίηση του Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος έπαιρνε μέρος στη Διάσκεψη των Προέδρων ως πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων προβάλλεται ως ο λόγος της αναβολής της αυριανής κρίσιμης συνεδρίασης. 

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες, δεν έχει αποδώσει καρπούς μέχρι σήμερα ο νέος γύρος επαφών του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση με τα πολιτικά κόμματα προκειμένου να προέκυπτε αύριο Δευτέρα η διευρυμένη πλειοψηφία των 4/5 οπότε ακόμα μια συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων θα κατέληγε σε “ναυάγιο”. 

Και αυτό γιατί η ΝΔ μένει στο “όχι” και δεν μπαίνει σε καμία συζήτηση για πρόσωπα αν πρώτα δεν αποσυρθεί ο νόμος Παππά ενώ το ΠΑΣΟΚ ζητά διάλογο από μηδενική βάση παρά το γεγονός ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση είχε υπερψηφίσει την τελική πρόταση που έριξε στο τραπέζι ο Νίκος Βούτσης. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:27