search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:55
MENU CLOSE

Η στιγμή που η αστυνομία εκτελεί απαγωγέα που ακόμα κρατά το παιδί στα χέρια του (Video)

17.11.2016 12:52
Εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας κοριτσάκι λόγω μανταρινιού… - Media

Το υλικό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός περιπολικού κάνει τον γύρο του κόσμου, καθότι παρουσιάζει τη δραματική διάσωση μιας 2χρονης από τα χέρια του απαγωγέα της,

Ο 42χρονος Σαλβαδόρ Ρέγες έπεσε νεκρός από πυρά ελεύθερου σκοπευτή της αστυνομίας ενώ είχε πάρει όμηρο τη 2χρονη κόρη της εν διαστάσει συζύγου του.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2009 και είχε αποκτήσει 3 παιδιά, αλλά το δίχρονο κοριτσάκι δεν ήταν κόρη του.  Λίγες μέρες πριν το περιστατικό, η γυναίκα του είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Στη συνέχεια ο Ρέγες διέρρηξε το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και άρπαξε την κόρη της. Η γυναίκα και τα παιδιά τους κατάφεραν να φύγουν τρέχοντας από το σπίτι.

Οι διαπραγματευτές με την αστυνομία κράτησαν ώρες, χωρίς αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα ο ελεύθερος σκοπευτής φοβούμενος για την ασφάλεια της μικρούλας να στοχεύσει και να πυροβολήσει τον Ρέγες στο κεφάλι. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:54