search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:21
MENU CLOSE

Η Σοφία Παυλίδου μιλά για τη σχέση της με τον Φερεντίνο μετά τον χωρισμό (Video)

14.12.2016 09:46
Η «συγγνώμη» του Θέμου Αναστασιάδη στη Σοφία Παυλίδου - Το άγνωστο περιστατικό (Video) - Media

Για πρώτη φορά μίλησε η γνωστή ηθοποιός Σοφία Παυλίδου για τον χωρισμό της με τον Χρήστο Φερεντίνο στην εκπομπή «ΟΛΑ ξεκόλλα» τονίζοντας πως παραμένουν ακόμα αγαπημένοι επί της ουσίας και πάνω απ’ όλα οικογένεια ακόμα κι αν δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Είμαι σε πολύ καλή φάση κι εγώ και ο Χρήστος. Παραμένουμε οικογένεια γιατί οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που ζει κάτω από την ίδια στέγη. Δεν παραμένουμε αγαπημένοι για τα παιδιά, είμαστε αγαπημένοι επί της ουσίας. Εγώ τον αγαπάω πολύ αυτόν τον άνθρωπο, αισθάνομαι ότι είναι οικογένειά μου, απλά στην πορεία οι άνθρωποι αλλάζουν γιατί εξελίσσονται και δεν μπορείς να μην ακολουθήσεις αυτή την εξέλιξή σου. Ποτέ δεν αποκλείεις μια επανασύνδεση, το ότι μπορείς να πάρεις μια απόσταση από έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι φεύγει εντελώς από τη ζωή σου, μπορεί να ξαναϋπάρξει στη ζωή σου», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Παυλίδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15