search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:28
MENU CLOSE

Απόδραση από τις φυλακές εμπνευσμένη από… σενάριο ταινίας (Photo – Video)

27.12.2016 10:50
Απόδραση από τις φυλακές εμπνευσμένη από... σενάριο ταινίας (Photo - Video) - Media

Την ταινία «Τελευταία Έξοδος Ρίτα Χέιγουορθ» στην οποία ο Τιμ Ρόμπινς καταφέρνει να αποδράσει ανοίγοντας ένα τούνελ από τη λεκάνη που υπήρχε στο κελί του, φαίνεται πως αντέγραψαν κρατούμενοι σε φυλακή στο Τενεσί των ΗΠΑ. 

Συγκεκριμένα έξι κρατούμενοι των φυλακών της επαρχίας Κουκ κατάφεραν να αποδράσουν ξηλώνοντας την τουαλέτα στο κελί τους. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ τα παξιμάδια που στήριζαν την τουαλέτα είχαν σκουριάσει κάνοντας έτσι πιο εύκολο το έργο των έξι κρατουμένων.

Οι κρατούμενοι αφού ξήλωσαν την τουαλέτα, άνοιξαν μια τρύπα στο τσιμέντο από πίσω της αξιοποιώντας  το γεγονός ότι ο τείχος στο σημείο είχε φθαρεί από υδραυλικές εργασίες.

Η ελευθερία για πέντε από τους έξι δραπέτες πάντως δεν κράτησε για πολύ, αφού οι αρχές του Τενεσί τους συνέλαβαν λίγο μετά την απόδραση τους, ενώ ο έκτος αναζητείται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:28