search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:12
MENU CLOSE

Έξαλλος ιερέας «κάνει ντου» σε εκδήλωση της οργάνωσης του Σώρρα – Αποκαλεί «αντίχριστους» τους οπαδούς του (Video)

03.01.2017 15:06
Ενοχή Σώρρα μόνο για μία κατηγορία και απαλλαγή 22 ατόμων προτείνει η Εισαγγελέας - Media
 
Σε… κόλαση μετατράπηκε εκδήλωση της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα σε καφενείο της ελληνικής περιφέρειας.
 
Η εκδήλωση βρισκόταν σε εξέλιξη όταν στο καφενείο κυριολεκτικά έκανε ντου νεαρός ιερέας, ο οποίος σε πολύ αυστηρό ύφος ρώτησε τους συγχωριανούς του: «Καλά δεν ντρέπεστε να ακούτε αυτούς τους αντίχριστους εδώ πέρα;».
 
Στη συνέχεια σε έντονο ύφος ο παπάς λέει να μη του μιλά ο άνδρας που μέχρι πριν από λίγο «κήρυττε» υπέρ Σώρρα και απευθυνόμενους στο πλήθος τους λέει να ψάξουν να δουν στο ίντερνετ ποιον υποστηρίζουν που λατρεύει τον Δία.
 
Και μετά έγινε… κόλαση! Κάποιος από τους οπαδούς του Σώρρα απαντά με την… σουρεαλιστική φράση: «Στενοχωριέσαι που ο Δίας δεν ήταν Εβραίος».
 
Σε κάποια άλλη στιγμή ένας από τους οπαδούς του Σώρρα σηκώνεται από την καρέκλα του νευριασμένος έτοιμος να αρπαχτεί στα χέρια με τον παπά. 
 

Το μόνο που κάνει βέβαια, αφού ο παπάς ήταν και νεότερος και ψηλότερος από αυτόν ήταν να αλλάξει γνώμη και αρχίζει να φωνάζει για εισαγγελέα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:07