search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 11:18
MENU CLOSE

Οι κάμερες ασφαλείας «έπιασαν» τη Φρανσουάζ να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος μαζί με τον εραστή της – Νέο βίντεο από τη δολοφονία του πρέσβη (Video)

03.01.2017 20:29
Οι κάμερες ασφαλείας «έπιασαν» τη Φρανσουάζ να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος μαζί με τον εραστή της - Νέο βίντεο από τη δολοφονία του πρέσβη (Video) - Media

 

Ένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του Κυριάκου Αμοιρίδη δόθηκε στη δημοσιότητα από τις βραζιλιάνικες αρχές. Στο νέο βίντεο διακρίνεται η Φρανσουάζ Αμοιρίδη τη στιγμή που επιστρέφει στην οικεία μαζί με την κόρη της.

Μάλιστα, αν κάποιος δει πιο προσεκτικά το βίντεο, θα παρατηρήσει ότι μόλις εμφανίζονται η σύζυγος του Έλληνα πρέσβη (από το 4′ 05” στο βίντεο) και η 11χρονη καταγράφεται και η φιγούρα ενός άνδρα, που εικάζεται ότι είναι ο 29χρονος Σέρτζιο Μορέιρα, που, πάντως, φαίνεται και σε άλλα σημεία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η Φρανσουάζ γύρισε στην οικεία με το νεκρό πρέσβη να είναι ακόμα μέσα στο σπίτι, ενώ ο εραστής της έψαχνε τρόπο να σβήσει όσα είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 11:17