search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 20:16
MENU CLOSE

Αποστολάκης: «Ολιγωρία της κυβέρνησης με τη Βόρεια Μακεδονία»

22.05.2024 10:53
apostolakis-vouli

Ολιγωρία καταλόγισε στην κυβέρνηση στα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τη Βόρεια Μακεδονία αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Ευάγγελος Αποστολάκης

«Θα πρέπει η κυβέρνηση να διαχειριστεί με λεπτότητα και σοβαρή προετοιμασία τα θέματα που έχουν, προσφάτως, ανακύψει και να μην πυροβολεί τα πόδια της, επαναφέροντας στο τραπέζι, λόγω κωλυσιεργίας, θέματα τα οποία είχαν επιληφθεί προς όφελος της χώρας», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας για να επισημάνει πως υπήρξε συμφωνία με την Βόρεια Μακεδονία, που έλυνε πολλά και χρονίζοντα προβλήματα, που τώρα έρχονται ξανά προς συζήτηση, λόγω της ολιγωρίας αυτής της κυβέρνησης.

Στη συζήτηση, στην Ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που προβλέπει μεταξύ άλλων, την ίδρυση Ελληνικού Κέντρου Αμυντικής Καινοτομίας, ο κ. Αποστολάκης αναφέρθηκε και στα ελληνοτουρκικά.

«Για μία ακόμα φορά, η προετοιμασία της ελληνικής πλευράς, κάθε άλλο παρά σε υψηλότατο επίπεδο είναι. Διάλογος ναι, αλλά με προετοιμασία, σε κάθε επίπεδο και με συγκεκριμένους όρους και με σαφή όρια» είπε, ενώ σχολιάζοντας στις εξελίξεις στο Μεσανατολικό ανέφερε πως στόχος είναι η εκεχειρία και πως «η ανάγκη παρέμβασης της διεθνούς κοινότητας πιο επιτακτική από ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Σωκράτης Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις (video)

Βασίλης Χατζηϊακώβου στο topontiki.gr: «Θα παλέψω χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και ανούσιες δεσμεύσεις για προσωπικούς και συλλογικούς στόχους»

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Δε θα κυρωθούν τα μνημόνια μέχρι να συμμορφωθούν – Επίθεση σε Κασσελάκη και παραδοχή της ακρίβειας (Live)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 20:16