search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:01
MENU CLOSE

Η συγκινητική φιλία ενός μουγγού αγοριού με τον κουφό σκύλο του

08.01.2017 15:51
Τουλάχιστον 8 νεκροί, 26 αγνοούμενοι στην Καλιφόρνια μετά την πυρκαγιά σε πλοίο – Σώθηκε μόνο το πλήρωμα  - Media

 

Ένα 6χρονο αγόρι που δεν μπορεί να μιλήσει και ένας κουφός σκύλος έχουν ταιριάξει απόλυτα, σύμφωνα με τη μητέρα του αγοριού.

 

Ο μικρός Κόνορ μπορεί να επικοινωνεί με το εξάχρονο μπόξερ, Έλι, χρησιμοποιώντας τη νοηματική και έχουν γίνει αχώριστοι από τη μέρα που η οικογένεια του μικρού υιοθέτησε τον σκύλο από φιλοζωικό σωματείο σε ηλικία 4 εβδομάδων.

Ο Κόνορ είχε γεννηθεί εθισμένος σε ουσίες (λόγω χρήσης ουσιών από τη φυσική του μητέρα), με προβλήματα στο νευρικό σύστημα και αυτισμό.

Όπως είπε στο CBS η μητέρα που τον υιοθέτησε, «ο Κόνορ έχει φυσική, ψυχολογική και συναισθηματική καθυστέρηση. Μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει, κάνει λογοθεραπεία και είναι άγνωστο αν θα καταφέρει κάποια στιγμή να μιλήσει, έστω και με περιορισμένο λεξιλόγιο. Προς το παρόν συνεννοείται με νοηματική γλώσσα».

Η οικογένεια έμαθε για την ύπαρξη ενός κουφού μπόξερ, το οποίο ανταποκρινόταν μόνο στη νοηματική γλώσσα και έσπευσε να το αποκτήσει από φιλοζωική της Φλόριντα.

«Όταν γνωρίσαμε στον Κόνορ την Έλι, συνέβη κάτι απίστευτο. Ο γιος μας ανταποκρίθηκε αμέσως, την αγκάλιασε και τη φίλησε, ενώ η Έλι τον έγλειφε στο πρόσωπο» εξομολογείται συγκινημένη η μητέρα του.

Πλέον, οι δυο τους περνάνε όλη τη μέρα μαζί, τρέχουν στον κήπο, κάθονται αγκαλιά στον καναπέ και είναι πολύ χαρούμενοι. Ο Κόνορ βρήκε επιτέλους έναν καλό φίλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:00