search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:41
MENU CLOSE

Μαφιόζικο χτύπημα στον Βύρωνα – Ένας νεκρός και μια τραυματίας – Το παιδί του ζευγαριού ήταν στο πάρκο

09.05.2024 22:04
vyronas

Μαφιόζικο χτύπημα με στόχο έναν άνδρα σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 στον Βύρωνα και στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη . Το θύμα είναι ένας 32χρονος Αλβανός που βρισκόταν στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου. Ο δράστης πλησίασε με μοτοσυκλέτα και τον πυροβόλησε από το τζάμι περίπου τρεις φορές με πιστόλι.

Μία 37χρονη γυναίκα βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι εκείνη δεν ήταν στόχος του ενόπλου.

Η γυναίκα μιλώντας στους αστυνομικούς φέρεται να είπε ότι πρόλαβε να δει ένα άτομο να πυροβολεί. Οι αστυνομικοί θεωρούν πάντως ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι μένει σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 37χρονη είναι η σύζυγος του θύματος, ενώ την ώρα της επίθεσης περίμεναν το παιδί τους, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρία ήταν στο πάρκο.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Πλημμύρισαν δρόμοι και καταστήματα από την νεροποντή – Απεγκλωβίστηκε μητέρα με το παιδί της από αυτοκίνητο

Εργατικό δυστύχημα στην Ορεστιάδα: Εργάτης καταπλακώθηκε από μηχάνημα 7 τόνων – Δεν υπήρχε γερανός να το σηκώσει

Πυρκαγιά σε φορτηγό πλοίο στις δεξαμενές Βασιλειάδη – Άμεση επέμβαση από το πλήρωμα που την έσβησε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:41