search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:30
MENU CLOSE

Τράγκας: Είναι λάθος να ελέγξεις κανάλια και εφημερίδες, η πραγματικότητα θα σε ρίξει (VIDEO)

18.01.2017 09:52
Τράγκας κατά Μητσοτάκη: «Εντός ολίγου, ολόκληρη η χώρα θα καταλάβει πόσο ασφαλής είναι από τις πράξεις και τις επιλογές του σημερινού πρωθυπουργού» - Media

Για την κατάσταση της δημοσιογραφίας, τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ελέγξει κανάλια και εφημερίδες αλλά και τις απειλές που έχει δεχθεί μίλησε στο “Όλα Ξεκόλλα” ο Γιώργος Τράγκας.

Ο κ. Τραγκας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «οι δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ δεν συλλαμβάνονται αν και ξεσκίζουν τον Τραμπ», ο οποίος τις τελευταίες 15 ημέρες βρισκόταν στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες δημοσιογράφους, «Άγγελους του Τσάρλι» μπροστά στους Αμερικανούς συναδέλφους του.

Για το μέλλον των εφημερίδων εκτίμησε: «πιστεύω ότι το χαρτί πεθαίνει παγκοσμίως» ενώ εκτίμησε ότι «η υπερτροφεία του Τύπου οδήγησε σε ζημιογόνα ταμεία και καρδιακά προβλήματα».

Σχολιάζοντας τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στα κανάλια είπε ότι «στην τηλεόραση έγινε ένα λάθος εγώ είπα σε κυβερνητικούς και αντιπολιτευόμενους ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε την αγορά. Τέσσερα κανάλια είναι μεταξύ δικτατορίας και ουγγρικής άποψης».

Αναρωτήθηκε δε «να ελέγξεις εφημερίδα που φθίνει και δεν βγαίνει και έχει 150 εκατ. χρέος γιατί;».

Με αφορμή όσα συμβαίνουν, μάλιστα, θυμήθηκε ότι «μου είχε κάνει εντύπωση η σφοδρότητα της δίωξης κατά της Μαλβίνας είχα δεχθεί πιέσεις σιδερωτήρα για να φύγει από τον Cool FM».

Το βίντεο από το protothema.gr:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:29