search
ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 16:20
MENU CLOSE

Κρεμλίνο: Προσεχώς… τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Τραμπ

23.01.2017 10:19
Η Μόσχα καλεί την Τεχεράνη για το πυρηνικό πρόγραμμα - Media

 

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι περιμένει να συμφωνήσει σύντομα μια ημερομηνία για την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, πρόσθεσε όμως ότι δεν έχει προς το παρόν πληροφορίες για το πότε οι δύο πρόεδροι ενδέχεται να πραγματοποιήσουν την πρώτη συνάντησή τους.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων πως τις επαφές ανάμεσα στη Μόσχα και την Ουάσινγκτον αναφορικά με την ημερομηνία της πρώτης τηλεφωνικής επικοινωνίας διαχειρίζεται το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς για τις λεπτομέρειες μιας ενδεχόμενης συνεργασίας ανάμεσα στη Ρωσία και τις ΗΠΑ στη μάχη εναντίον των μαχητικών ισλαμιστών, δήλωσε ο Πεσκόφ. Ο Τραμπ έχει θέχει ως προτεραιότητα της κυβέρνησής του την ήττα του Ισλαμικού Κράτους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 16:14