search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 17:30
MENU CLOSE

Ναύπακτος: 13χρονος λιποθύμησε από το πολύ αλκοόλ – Δύο συλλήψεις ιδιοκτητών μπαρ

26.05.2024 16:05
booze_new

Στην σύλληψη δύο ιδιοκτητών μπάρ καθώς στο κατάστημα τους λιποθύμησε ένας ανήλικος από υπερβολική κατανάλωση αλκοολούχων ποτών προχώρησαν οι διωκτικές αρχές στη Ναύπακτο.

Επίσης συνελήφθη ακόμη ένα άτομο που φέρεται να φιλοξενούσε τον 13χρονο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί το εντόπισε λιπόθυμο κάτοικος της περιοχής, πεσμένο στο δρόμο μέσα στη βροχή, ο οποίος και κάλεσε το ΕΚΑΒ που περισυνέλεξε τον 13χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr πρόκειται για έναν 13χρονο ο οποίος φιλοξενούνταν σε φιλικό σπίτι στη Ναύπακτο. Στο πλευρό του είναι οι γονείς του που στο μεταξύ ειδοποιήθηκαν από τις αρχές. Η αστυνομία κατάσχεσε ποτά από το μπάρ για να γίνουν έλεγχοι ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης

Τελικός Conference: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική για τον τελικό

Φωτιά στο Αιγάλεω: Συνελήφθη ο εμπρηστής ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας – Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

Θεσσαλονίκη: Εμπρησμός η φωτιά στα γραφεία κοντά στο Κλεάνθης Βικελίδης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 17:29