search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 11:26
MENU CLOSE

Φωτιά στο Αιγάλεω: Συνελήφθη ο εμπρηστής ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας – Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

26.05.2024 14:52
SYLLIPSI

Στη σύλληψη του υπαίτιου εμπρηστή για τη φωτιά στο όρος Αιγάλεω προχώρησαν οι Αρχές σύμφωνα με την ενημέρωση του Βασίλη Κικίλια.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε πως πρόκειται για Τούρκο υπήκοο ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Πηγές αναφέρουν πως ο δράστης είναι 23 ετών και διαθέτει κάρτα Ασύλου.

«Τρεις φορές αυτό τον μήνα εκδηλώθηκαν πυρκαγιές στο όρος Αιγάλεω. Και τις τρεις οι πυροσβεστικές δυνάμεις πρόλαβαν τη φωτιά πριν επεκταθεί. Σήμερα όμως συνελήφθη ο υπαίτιος εμπρηστής, Τούρκος υπήκοος, που ομολόγησε την εγκληματική του πράξη. Θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη βάσει του νέου νόμου. Το έχουμε πει πολλές φορές: Με τους εμπρηστές θα είμαστε αμείλικτοι» τόνισε στην ανάρτησή του ο κ. Κικίλιας.

Οριοθετήθηκε σε 20 λεπτά η σημερινή φωτιά στον Ασπρόπυργο

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι τη Κυριακής σε δασική έκταση, στην περιφερειακή Αιγάλεω, στον Ασπρόπυργο Αττικής, η οποία περιορίστηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση 43 πυροσβέστες, με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 9 οχήματα και ένα ελικόπτερο, που έκανε ρίψεις από αέρος.

Πηγές αναφέρουν πως η φωτά, που κατευθυνόταν προς το βουνό χωρίς να απειλεί κάποιον οικισμό, οριοθετήθηκε μέσα σε 20 λεπτά.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά σε δασική έκταση στον Ασπρόπυργο και μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Θεσσαλονίκη: Εμπρησμός η φωτιά στα γραφεία κοντά στο Κλεάνθης Βικελίδης

Κρήτη: Οργή της οικογένειας της 17χρονης που έπεσε από γέφυρα, η μητρόπολη δεν επέτρεψε την ανάγνωση του Ευαγγελίου στην κηδεία της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 11:26