search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 11:55
MENU CLOSE

Κρήτη: Οργή της οικογένειας της 17χρονης που έπεσε από γέφυρα, η μητρόπολη δεν επέτρεψε την ανάγνωση του Ευαγγελίου στην κηδεία της (Video)

26.05.2024 13:09
synnefia-ekklisia-1

Τις οργισμένες αντιδράσεις της οικογένειας της 17χρονης που την Πέμπτη έπεσε από γέφυρα στην Κρήτη και σκοτώθηκε, προκάλεσε η στάση της εκκλησίας κατά την κηδεία της νεαρής κοπέλας.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ στην Κρήτη, την οργή της οικογένειας της 17χρονης προκάλεσε η απόφαση του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου να μην διαβαστεί το Ευαγγέλιο, καθώς η εκκλησία δεν επιτρέπει την αυτοχειρία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σορός της 17χρονης οδηγήθηκε κατευθείαν στο νεκροταφείο χωρίς καν να μπει στον κεντρικό ναό. Εκεί, τοποθετήθηκε στον ναό, όπου όμως δεν πλησίασε ιερέας, ενώ ο απεσταλμένος της Μητρόπολης βρισκόταν κοντά και επιτηρούσε.

Η οικογένεια του κοριτσιού, συγγενείς και φίλοι έμπαιναν στη σειρά και έκαναν τον χαιρετισμό στη σορό της 17χρονης και μόλις όλη αυτή η διαδικασία έλαβε τέλος, και αφού έφυγε ο απεσταλμένος της Μητρόπολης από τον χώρο, ο παπάς περιορίστηκε σε ένα τρισάγιο. Στη συνέχεια έγινε η ταφή.

Αμφισβητείται το σενάριο της αυτοκτονίας

Πρέπει δε να σημειωθεί ότι οι γονείς και η αδελφή του κοριτσιού αμφισβητούν την εκδοχή της αυτοχειρίας. «Δεν βρήκαμε τίποτα κάτω από τη γέφυρα, ούτε αίμα, ούτε τίποτα», δηλώσαν οι γονείς της 17χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δηλώνοντας ότι δεν αποδέχονται την εκδοχή της Αστυνομίας, βάσει της έρευνας, για αυτοκτονία της μαθήτριας.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του κοριτσιού ανέφερε ότι επρόκειτο για ένα κοινωνικό παιδί, ένα χαρούμενο παιδί ενώ ετοιμαζόταν να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις και τίποτε δεν τους είχε βάλει σε υποψίες ότι κάτι συνέβαινε. Η 17χρονη είχε όνειρα, ήθελε να γίνει κτηνίατρος και θα πήγαινε για σπουδές στο εξωτερικό.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας σημειώνει ακόμη ότι μέσω δικηγόρου αναμένει απαντήσεις για την τραγωδία, ενώ δεν αποκλείει να σημειώθηκε κάποιο τροχαίο και να μεταφέρθηκε εκεί το παιδί, μην αποκλείοντας το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Την ίδια ώρα η αδελφή της, που ήταν και πιο κοντά στην άτυχη κοπέλα, ανέφερε ότι η 17χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα στο σχολείο και δεχόταν bullying.

Διαβάστε επίσης

Πάρνηθα: Επιτέθηκαν σε ομάδα εθελοντών – Τους ξυλοκόπησαν και μαχαίρωσαν άγρια

Επίθεση με μολότοφ στο εργοτάξιο του Μετρό στο Γαλάτσι

Ανησυχητική διαπίστωση Λέκκα για την κλιματική αλλαγή: «Όλο και συχνότερα θα βλέπουμε ακραία φαινόμενα με επιπτώσεις που ούτε φανταζόμαστε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 11:54