search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 18:40
MENU CLOSE

Επίθεση Κασσελάκη στην κυβέρνηση για την ακρίβεια και τις τιμές: Κουτοπονηριές που υποτιμούν τον πολίτη

26.05.2024 15:29
kassel-1

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, εξαπέλυσε και νέα επίθεση στην κυβέρνηση για το ζήτημα της ακρίβειας, με αφορμή τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για την τιμή της φέτας και του λαδιού την Παρασκευή στη Βουλή, αλλά και τις αντιδράσεις κυβερνητικών και κομματικών στελεχών.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, στην ανάρτησή του αναφέρει σε αιχμηρό ύφος ότι «μετά το ψέμα του πρωθυπουργού στους πολίτες ότι η φέτα στην Ελλάδα κοστίζει 6,28 €, έβαλαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον υπουργό Επικρατείας να με βρίζουν δημόσια επειδή γύρισα τα σουπερμάρκετ και ανέδειξα την εξαπάτηση.

Τα ίδια και για το ελαιόλαδο, παρότι δημοσίευσα τις φωτογραφίες: Βιολογικό, 750ml, εδώ και στη Γερμανία. Η πικρή αλήθεια: Πληρώνουμε το εθνικό μας προϊόν πιο ακριβά από τους Γερμανούς.

Τώρα προσπαθούν να τα μπαλώσουν: “Ο Πρωθυπουργός εννοούσε το μισό κιλό φέτα, γιατί κατέθεσε έγγραφο για την τιμή του μισού κιλού”. Και το αστείο: “Δεν λέει πουθενά στο βίντεο ότι μιλάει για κιλό, να, δείτε το βίντεο!”.

Να γνωρίζει λοιπόν ο ελληνικός λαός ότι την επόμενη φορά που θα αναφέρει ο πρωθυπουργός τιμές, θα εννοεί το μισό κιλό ψωμί, το μισό κιλό κρέας, το μισό λίτρο βενζίνη – και τότε όλα θα γίνουν ξαφνικά πάμφθηνα!

Αυτές είναι κουτοπονηριές που υποτιμούν τον πολίτη. Πιο πειστικό θα ήταν το επιχείρημα ότι ο Πρωθυπουργός εννοεί την ειδική φέτα Ολύμπου που παράγεται στα… 30.000 μέτρα».

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης στη «Real News»: Διπλό στοίχημα οι ευρωεκλογές, παραμένει ο στόχος του 33%

Ράνια Σβίγκου για επίσκεψη στη Παλαιστίνη: «Θα μεταφέρουμε μήνυμα αλληλεγγύης»

Ακραία επίθεση από Σκέρτσο σε Κασσελάκη: Τον ταυτίζει με Βελόπουλο και μιλά για «ζιζάνια» – Σκληρή απάντηση από ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 18:40