search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 11:56
MENU CLOSE

Ράνια Σβίγκου για επίσκεψη στη Παλαιστίνη: «Θα μεταφέρουμε μήνυμα αλληλεγγύης»

26.05.2024 13:49
SVIGKOU_RANIA_263

Η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τοποθετήθηκε εν όψει της διήμερης επίσκεψης της ίδιας, του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη και εκπροσώπων του κόμματος στην Παλαιστίνη.

«Σε λίγο αρχίζει ένα ιστορικό ταξίδι. Με τον πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, την Τομεάρχη Εξωτερικών, Ρένα Δούρου, τον Τομεάρχη Άμυνας, Ε. Αποστολάκη, τον διπλωματικό σύμβουλο Δ. Παπαγεωργίου, θα συναντηθούμε με την Παλαιστινιακή αρχή και την ΟΑΠ, στη Δυτική Όχθη, και με τον Πατριάρχη στα Ιεροσόλυμα.»

«Θα μεταφέρουμε μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ελληνικού λαού. Για να σταματήσει η ανθρωπιστική τραγωδία, να απελευθερωθούν οι όμηροι, να υπάρξει κατάπαυση του πυρός. Για να νικήσει η Ειρήνη και η Δικαιοσύνη», υπογραμμίζει η κ. Σβίγκου κλείνοντας την ανάρτησή της.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και το επιτελείο του θα επισκεφθούν σήμερα και αύριο (26 και 27/05) τα Ιεροσόλυμα, τη Βηθλεέμ και τη Ραμάλα και θα συναντηθούν με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της Παλαιστινιακής Αρχής, στο πλαίσιο της επίσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ στα παλαιστινιακά εδάφη.

Εκτός από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της Παλαιστινιακής Αρχής, θα βρεθούν και με εκπροσώπους της ΟΑΠ (PLO) και τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης, κ. Θεόφιλο Γ‘. 

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παππάς: Οι «εκπτώσεις» στις μονάδες μέτρησης δεν θα μας φέρουν από πρωταθλητές στην ακρίβεια, στη μέση της σχετικής λίστας

Ακραία επίθεση από Σκέρτσο σε Κασσελάκη: Τον ταυτίζει με Βελόπουλο και μιλά για «ζιζάνια» που δεν πρέπει να “ξαναφυτρώσουν στον κήπο μας”

Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ θα πετύχει την αναγέννηση της κεντροαριστεράς με πολιτικούς όρους και όχι όρους της showbiz»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 11:56