search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 12:01
MENU CLOSE

Νίκος Παππάς: Οι «εκπτώσεις» στις μονάδες μέτρησης δεν θα μας φέρουν από πρωταθλητές στην ακρίβεια, στη μέση της σχετικής λίστας

26.05.2024 13:25
pappas_1204_1460-820_new

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο τομεάρχης Οικονομίας και Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, τις παρεμβάσεις κυβερνητικών παραγόντών σχετικά με τη διαμάχη για την τιμή της φέτας, που ξέσπασε μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή, στο πλαίσιο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για την ακρίβεια.

Ο Ν. Παππάς, σε δήλωσή του σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «οι μεταμεσονύχτιες “ανησυχίες” των υπουργών της Ν.Δ. για το πόσο πάει τελικά η φέτα και το πόσο… ζυγίζει ένα κιλό αποκαλύπτουν το μέγεθος της πολιτικής απάτης Μητσοτάκη, όπως παρουσιάστηκε στη Βουλή. Οι “εκπτώσεις” στις μονάδες μέτρησης δεν θα μας φέρουν από πρωταθλητές στην ακρίβεια, στη μέση της σχετικής λίστας».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε επίσης ότι «στην ακρίβεια συγκρούονται δύο στρατηγικές. Θα κριθούν στις 9 Ιουνίου. Η πρώτη που εφαρμόζει η Ν.Δ. και δεν ακουμπά τα υπερκέρδη, δεν μειώνει τους έμμεσους φόρους, δεν διανέμει τα υπερπλεονάσματα. Η δεύτερη, αυτή που θέλει να υλοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Με μείωση του ΦΠΑ και κατάργησή του στα βασικά αγαθά, μείωση του ΕΦΚ, φορολόγηση των υπερκερδών και αξιοποίηση των υπερπλεονασμάτων, τα οποία αγγίζουν τα 5 δισ. ευρώ για τα έτη 2022, 2023, 2024. Ο λαός θα επιλέξει ολόκληρη, καλύτερη ζωή».

Διαβάστε επίσης

Ακραία επίθεση από Σκέρτσο σε Κασσελάκη: Τον ταυτίζει με Βελόπουλο και μιλά για «ζιζάνια» που δεν πρέπει να “ξαναφυτρώσουν στον κήπο μας”

Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ θα πετύχει την αναγέννηση της κεντροαριστεράς με πολιτικούς όρους και όχι όρους της showbiz»

Ιστορική επίσκεψη στην Παλαιστίνη σήμερα ο Κασσελάκης – Θα βρεθεί σε Ιεροσόλυμα, Βηθλεέμ και Ραμάλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 12:01