search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:28
MENU CLOSE

Η Καίτη Γκρέυ απαντά στην Πάολα για τον Καζαντζίδη

24.01.2017 08:35
Το γράμμα-διαθήκη της Καίτης Γκρέυ πριν το χειρουργείο - Τι έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια - Media

 

Οργή της Καίτης Γκρέυ για την Πάολα μετά την δήλωσή της για τον Καζαντζίδη

Η Πάολα σε συνέντευξή της είπε για τον Στέλιο Καζαντζίδη: «Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι’ αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία».

Και συνέχισε στην Real: «Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι’ αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία. Ο Μανώλης Αγγελόπουλος δεν το έκανε ποτέ αυτό. Μακάρι να τον είχα γνωρίσει. Οι παλιοί μετρ στα μαγαζιά που τραγουδούσα και η μητέρα μου, μου λένε ότι του μοιάζω πολύ».

Η σύζυγος του, πάντως, Βάσω Καζατζίδη μιλώντας στην Espresso δήλωσε: “Δεν υπάρχει κάτι να πω. Ο κόσμος ξέρει ποιος ήταν ο σύζυγός μου και τι έκανε”.

Ενώ η Καίτη Γκρέυ ανέφερε στην εφημερίδα “Ό,τι και να λένε δεν μπορούν οι καινούργιες να φτάσουν τα δικά μας τραγούδια” και πρόσθεσε: “Την Πάολα δεν την γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω ακούσει πώς τραγουδά ζωντανά σε μαγαζί. Όμως την άκουσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και δεν μου είπε τίποτα”.

Πηγή: Gossip-TV
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:27