search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 09:26
MENU CLOSE

Τι απαντά ο Σρόιτερ για τον Νίκο Χατζηνικολάου-Θα βρεθούν αντιμέτωποι στη μάχη της τηλεθέασης

27.01.2017 11:57
Σφόδρα ενοχλημένος ο Σρόιτερ με το κόψιμο της εκπομπής - Media

Βραβείο για την ανάδειξη κοινωνικών ρεπορτάζ μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Alpha και την τηλεοπτική του εκπομπή «Αυτοψία» πήρε την Πέμπτη ο Αντώνης Σρόιτερ στην τελετή της 33ης Απονομής Βραβείων & Τιμητικών Διακρίσεων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση.

Εκεί τον συνάντησε η κάμερα του «Ε». «Το να βραβεύεσαι είναι πολύ μεγάλη τιμή, μεγαλύτερη τιμή όμως είναι να σε εμπιστεύεται ο κόσμος κι αυτό πρέπει να το κερδίζεις μέρα με τη μέρα, είναι μια μάχη που δεν τελειώνει ποτέ» δήλωσε ο δημοσιογράφος ο οποίος ρωτήθηκε και σχετικά με τον νέο του τηλεοπτικό αντίπαλο που τη Δευτέρα αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, τον Νίκο Χατζηνικολάου. Τον αγχώνει που θα βρεθούν απέναντι; «Όχι το μόνο που με αγχώνει είναι να είμαστε καλύτεροι μέρα με την ημέρα», είπε ο Αντώνης Σρόιτερ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 09:24