18/11/2017 15:42:47
19.8.2011

Μόσιαλος διά πάσαν νόσον - θερινή!

Μόσιαλος διά πάσαν νόσον - θερινή!  - Media

Σε κακό... μαϊντανό εξελίσσεται ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος γλώσσα δεν βάζει μέσα, έχοντας έτοιμη όχι μόνο τη νουθεσία αλλά και την επιθετικό­τητα, για όποιον διαφωνεί με το θεάρεστο έργο που επιτελείται από την κυβέρνηση.

Ας κάνει λίγο... «κράτει», ρίχνοντας μια ματιά για να δει πού βρίσκονται οι «κηπου­ροί» (και πού θα βρεθούν στο μέλλον) και ας μην κουνάει κάθε μέρα το δάχτυλο (ας ρωτήσει και τον Ρέππα) με ύφος ξερόλα, που μας θυμίζει εκείνον τον Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θα φύγει και από το ΥΠΕΚΑ με την ιδία... επιτυχία με την οποία έφυγε από το υπουργείο Οικονομικών!!

Σε ό,τι αφορά τις αρμοδιότητές του για την κρατική τηλεόραση και το μέλλον της ΕΡΤ, καλό θα είναι να μας εξηγήσει ποιο είναι το μοντέλο της κρατικής τηλεόρασης που οραματίζεται και ποια τηλεόραση ακριβώς θέλει να φτιάξει, διαχειριζόμενος, μά­λιστα, ανταποδοτικά τέλη που πληρώνει ολόκληρος ο ελληνικός λαός - άσχετα αν βλέ­πει ή όχι κρατική τηλεόραση... Ας μας πει, λοιπόν, αυτό και μετά ας αρχίσει τα κοψίμα­τα και τα ραψίματα...       A.X.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.