search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 14:50
MENU CLOSE

«Θα γλεντήσουμε άγρια…» – Το μήνυμα Πολάκη για τη μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη

07.02.2017 11:13
Πολάκης κατά Γεωργιάδη: Είναι απίστευτο να με σέρνει στα δικαστήρια ο… «δολοφόνος» - Media

Με μήνυμα του στο λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Πολάκης ενημέρωσε ότι αν και η συνεδρίαση της επιτροπής για την άρση ασυλίας δεν θα μεταδοθεί από το κανάλι της Βουλής, πιστεύει ότι θα μαγνητοσκοπηθεί ώστε να την προβάλει ο ίδιος μετά.

Όπως εξηγεί, η μήνυση εναντίον του κατατέθηκε για τα όσα είχε καταγγείλει σε επεισοδιακή συζήτηση στη Βουλή σχετικά με διορισμούς του κ. Γεωργιάδη στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Όχι απλά δεν παίρνω πίσω την καταγγελία, αλλά θα την αποδείξω», επισημαίνει ο υπουργός και συμπληρώνει: «Παράξενο πράγμα όμως.Τα χαρτιά είναι εδώ και καιρό στη δικαιοσύνη και η υπόθεση διερευνααααααααται…. (sic) Ο Άδωνις καταθέτει μήνυση και σε ένα μήνα μετά έρχεται το αίτημα άρσης ασυλίας στην επιτροπή της Βουλής».

«Θα γλεντήσουμε άγρια…» καταλήγει το μήνυμα του κ. Πολάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε ανταλλάξει βαριές κουβέντες με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη τον Δεκέμβριο στη Βουλή.

Ο κ. Γεωργιάδης είχε χαρακτηρίσει τον κ. Πολάκη «Κότα λειράτη! Νόμιζα πως οι Κρητικοί είναι λεβέντες αλλά εσύ είσαι κότα λειράτη».

Ο αναπληρωτής υπουργός είχε απαντήσει χαρακτηρίζοντας τον κ. Γεωργιάδη «πιστό σκυλί του Σόιμπλε». Παράλληλα τον κατηγόρησε για διαφθορά στο χώρο της Υγείας και παράνομους διορισμούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 14:47