search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:00
MENU CLOSE

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 13-02-2017

13.02.2017 05:50
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου - Media

 

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 13-02-2017

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Βρόμικη συμμαχία με «Δούρειο Ίππο» τον Φίλη»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «έπεσαν οι μάσκες! Ο πρώην υπ. Παιδείας μεθοδεύει τη νεκρανάσταση του ΠΑΣΟΚ. Έδωσε «συγχωροχάρτι» στη Φώφη και στον Γ. Παπανδρέου, ζητώντας να μπουν στην κυβέρνηση (παρά τις «αμαρτίες» τους) αντί του Καμμένου».

ΕΘΝΟΣ: «Σβήνουν το άστρο του Dr. Σόιμπλε»

Η εφημερίδα σημειώνει: «πέφτουν οι μετοχές του κ. Σόιμπλε στο ευρωπαϊκό και το γερμανικό πολιτικό χρηματιστήριο, καθώς η πολιτική της λιτότητας γίνεται προεκλογικό «βαρίδι» για την κ. Μέρκελ».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Σύνταξη στα 57 και με διαδοχική ασφάλιση»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «τα παράθυρα για έξοδο ακόμα και με 33 έτη εργασίας. Ανατροπή-σοκ στα όρια ηλικίας και στις συντάξιμες αποδοχές για 180.000 ασφαλισμένους σε βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα».

ΕΣΤΙΑ: «Ελληνικές ελπίδες στο νέο «τρίγωνο»»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «ο Φρανκ Βάλτερ Στάινμάιερ, από τις πλέον ισχυρές προσωπικότητες της Γερμανικής Σοσιαλδημοκρατίας, εξελέγη χθες από την Ομοσπονδιακή συνέλευση των Θεσμών Πρόεδρος της χώρας με 931 ψήφους σε σύνολο 1239».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Χρυσή Αυγή: Είμαστε Γερμανοί ναζί»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «πίσω από τις μεγαλοστομίες για την πατρίδα και τους όρκους στην ελληνική σημαία, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής κρύβει την πραγματική πίστη της οργάνωσης».

KONTRA NEWS: «Ελάτε λαμόγια Τροϊκανοί να σας βάλουμε όσες υπογραφές θέλετε!»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «διαρκής εκβιασμός, που υφίσταται η χώρα μας από τους ξένους τοκογλύφους, συνιστά ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα, που στρέφονται κατά ενός ολόκληρου λαού».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Μάχη με τον χρόνο»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «αμοιβαίες υποχωρήσεις σε βασικά ζητήματα η προϋπόθεση για συμφωνία. Ανταλλάγματα για τη νομοθέτηση προληπτικών μέτρων ζητεί η Αθήνα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:59