search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:08
MENU CLOSE

Φιλιππόπουλος για Mega: Υφίσταται το ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι στo χέρι μου

04.03.2017 15:09
Φιλιππόπουλος για Mega: Υφίσταται το ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι στo χέρι μου - Media

 

Στην πρόθεση του ομίλου Αττικών Εκδόσεων να εισέλθει στο μετοχικό κεφάλαιο της Τηλέτυπος που έχει το Mega Channel, αναφέρθηκε ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος από το βήμα του Οικονομικού Φόρουν των Δελφών.

Όπως τόνισε ο κ. Φιλιππόπουλος το ενδιαφέρον που ήδη έχει εκδηλωθεί συνεχίζεται να υφίσταται, αλλά δεν είναι στα χέρια του να ευοδωθεί.

Επιπλέον επεσήμανε πως καθοριστικό ρόλο για την κατάσταση στο Mega διαδραμάτισε η οικονομική κρίση , επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν πρέπει να διαφεύγει το γεγονός ότι με πολύ μεγάλη ευκολία οι εταιρείες των Media, είχαν πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό, στην κρατική διαφήμιση.

Αυτό οδήγησε όλα τα μεγάλα συγκροτήματα να μετατραπούν σε «δεινόσαυρους», καθώς δεν είχαν επιχειρηματικό μοντέλο, δεν είχαν σκοπό το κέρδος, όπως έχουν όλες οι μεγάλες εταιρίες στον πλανήτη.

«Για αυτό τον λόγο ξεφούσκωσαν, εάν είχαν επιχειρηματικό μοντέλο, θα είχαν διαγνώσει την κρίση και θα δρούσαν ανάλογα», σημείωσε ο κ. Φιλιππόπουλος.

Εστιάζοντας στην κατάσταση στον ΔΟΛ, τόνισε ότι ο επενδυτής που θα εισέλθει στη συγκεκριμένη εταιρία δύο πράγματα μπορεί να κάνει: ή θα χρησιμοποιήσει τον ΔΟΛ για να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα ή θα τον εξυγιάνει. Το ιδανικό θα ήταν να εξυγιανθεί ο ΔΟΛ αλλά με τις σημερινές συνθήκες είναι αδύνατον, επισήμανε ο κ. Φιλιππόπουλος.

Πηγή: aixmi.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:07