search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:27
MENU CLOSE

ΕΣΗΕΑ: Αναστέλλεται η τετράωρη στάση εργασίας στο «Epsilon»

30.03.2017 16:01
Αυτή είναι η νέα ενημερωτική εκπομπή του Epsilon  - Media

 

Την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό του «Epsilon» την Παρασκευή είχε αποφασίσει η ΕΣΗΕΑ, αλλά μετά από διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του καναλιού, η οποία δεσμεύθηκε να καταβάλλει τους χρωστούμενος μισθούς, η στάση εργασίας αναστέλλεται.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, έχει κηρύξει για αύριο 4ωρη στάση εργασίας στον Τ/Σ «EPSILON» από τις 10.00 έως τις 14.00.

Μετά από διαπραγματεύσεις με το προεδρείο της Ενώσεως, η διοίκηση δεσμεύθηκε ότι θα καταβάλλει τα οφειλόμενα αύριο Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 και έως τις 12 το μεσημέρι.

Σε ένδειξη καλής θέλησης και με τη σύμφωνη γνώμη των συντακτών, η ΕΣΗΕΑ αναστέλλει την συγκεκριμένη 4ωρη στάση εργασίας αναμένοντας από την διοίκηση του σταθμού να τηρήσει τις δεσμεύσεις της».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:27