search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:03
MENU CLOSE

Σεξ με πορνοστάρ σε wc αεροπλάνου για τον Νάιτζελ Φάρατζ!

02.04.2017 13:28
COSMOTE HISTORY HD: Η έναρξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στο νέο επεισόδιο της σειράς «Ο Μεγάλος Πόλεμος: Μακεδονικό Μέτωπο (1915-1918)» - Media

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπέρμαχος του Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ, αποδεικνύεται ζωηρούλης. Είναι όμως η πρώτη φορά που μία ερωτική παρτενέρ του αποκαλύπτει πιπεράτες λεπτομέρειες για την ερωτική τους συνεύρεση. Η οποία δεν έγινε όπου και όπου, αλλά στην τουαλέτα αεροπλάνου κατά τη διάρκεια πτήσης από την Τζόρτζια στο Λονδίνο στις 22 Μαρτίου.

Αντικείμενο του πόθου του Βρετανού πολιτικού, η πορνοστάρ Βάλερι Φοξ, η οποία ανέλαβε να τον… εκθέσει παρόλο που ο ίδιος είχε πει για τη γνωριμία τους στη “Sunday People” πως “ήταν πολύ συμπαθητική και την πήγα στο σπίτι της. Αυτό είναι όλο. Δεν συνέβη τίποτε άλλο”.

Η εκδοχή της 30χρονης ωστόσο είναι διαφορετική: “Δεν ήθελα τίποτα από αυτά να βγει προς τα έξω. Δεν χρειάζομαι, ούτε θέλω δημοσιότητα, προσοχή, χρήματα, αλλά πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα. Ο Νάιτζελ ήξερε ότι ήμουν διάσημο μοντέλο. Μου είπε “ σε κοίταζα όταν επιβιβαζόμασταν”. Δεν ήξερε για τις ταινίες πορνό, αλλά πλέον δεν κάνω πορνό οπότε θεώρησα ότι δεν χρειαζόταν να το αναφέρω. Δεν του το είπα”.

Η Φοξ συνέχισε με τις “καυτές” λεπτομέρειες: «Ερωτοτροπούσαμε. Η τουαλέτα ήταν δίπλα μας, κάποια στιγμή κάποιος βγήκε έξω και είπα “πιστεύεις ότι τσεκάρουν να δουν αν θα μπούμε…;”.Μου έκανε συνεχώς κομπλιμέντα για το σώμα μου. Ήταν εμφανές πως υπήρχε έλξη μεταξύ μας. Μου έλεγε συνέχεια “το σώμα σου είναι καταπληκτικό”. Όσα συνέβησαν στο αεροπλάνο, τα επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές».

Όσο για την επιστροφή στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του, η πορνοστάρ ήταν πιο περιγραφική από τον Φάρατζ: “Σε όλη τη διαδρομή, μου κρατούσε το χέρι. Σκεφτόμουν ότι ήταν περίεργο, αλλά ήταν πολύ καλός μαζί μου. Όταν φτάσαμε στο διαμέρισμά μου, με βοήθησε με τη βαλίτσα μου. Με φιλούσε και είχε τα χέρια του γύρω από το σώμα μου. Μου είπε “είσαι πολύ αδύνατη. Προσέχεις το σώμα σου”. Αλλά δεν κοιμηθήκαμε μαζί. Μου είπε πως έπρεπε να πάει σε μια συνάντηση με τη γραμματέα του. Πριν φύγει, μου άφησε το τηλέφωνο του και μου ζήτησε να δειπνήσουμε. “Τώρα εσύ είσαι η προτεραιότητα μου”, μου είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:01