search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:51
MENU CLOSE

Γιατί ο Τζάστιν Τριντό θέλει να δείρει γνωστό ηθοποιό του Χόλιγουντ;

03.04.2017 06:38
Γιατί ο Τζάστιν Τριντό θέλει να δείρει γνωστό ηθοποιό του Χόλιγουντ;   - Media

 

Μπορεί να άργησε αλλά δεν ξέχασε ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό το ξύλο που έφαγε όταν πήγαινε στο δημοτικό στην Οττάβα, από τον ηθοποιό Μάθιου Πέρι. Βέβαια σ’ αυτό βοήθησε και ο ίδιος ο Πέρι καθώς, όταν πριν από περίπου δύο εβδομάδες έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, θυμήθηκε το περιστατικό λέγοντας: «Ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο λόγος που τον χτυπήσαμε. Νομίζω ότι ήταν το μοναδικό παιδί στο σχολείο που μπορούσαμε να δείρουμε… δεν υπερηφανεύομαι για αυτό. Ήμουν ένα χαζό παιδί».

Μάλιστα στην ίδια εκπομπή ο Τσάντλερ της τηλεοπτικής σειράς «Φιλαράκια», είπε πως τον Τζάστιν Τριντό, που ήταν κατά δύο χρόνια μικρότερός του, τον χτύπησε μαζί με έναν άλλον συμμαθητή του, «από καθαρή ζήλια» καθώς ο νεαρός Τζάστιν ήταν καλύτερος στον αθλητισμό.

Ο 45χρονος πρωθυπουργός του Καναδά επέλεξε την ημέρα της Πρωταπριλιάς να απαντήσει στον Μάθιου Πέρι, αναρτώντας στον λογαριασμό του στο Twitter ένα μήνυμα – πρόκληση γράφοντας: «Μου έχει έρθει μία ιδέα, και ξέρετε τι, θα ήθελα να δώσω μία γροθιά στον Τσάντλερ @MatthewPerry».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:51