search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 13:37
MENU CLOSE

Απάντηση Κασσελάκη σε Άδωνι για τον χαρακτηρισμό «μάπα»: Θυμίζει σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο Μητσοτάκης

21.05.2024 10:52
kasselakis 777- new

Ανάρτηση, με την οποία απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδης που τον χαρακτήρισε «μάπα», προχώρησε το πρωί της Τρίτης (21/5) ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θυμίζει έτσι σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο κ. Μητσοτάκης. Άλλωστε ο καθένας έχει το πρόσωπο (μάπα) που του ταιριάζει», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλώντας παράλληλα τον υπουργό Υγείας «να συνεχίσει να απευθύνει χαρακτηρισμούς» προς εκείνον και να «μην τολμήσει ξανά να χαρακτηρίσει νοσηλευτές και υγειονομικούς “κάφρους” και “ανθρωπάκια».

«Στους νέους που ψήφισαν ΝΔ και ειδικά σε όσους έχετε καταφύγει στο εξωτερικό για να διαπρέψετε: με εμένα και τον ΣΥΡΙΖΑ θα έχετε ισότιμη μεταχείριση και σεβασμό όσο χτίσουμε τη χώρα μας προς την πρόοδο», προσθέτει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που με χαρακτήρισε «μάπα».

Θυμίζει έτσι σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο κ. Μητσοτάκης.

Άλλωστε ο καθένας έχει το πρόσωπο (μάπα) που του ταιριάζει.

Παρακαλώ λοιπόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίσει να απευθύνει χαρακτηρισμούς προς εμένα.

Όμως να μην τολμήσει ξανά να χαρακτηρίσει νοσηλευτές και υγειονομικούς «κάφρους» και «ανθρωπάκια».

Να μην τολμήσει να διαχωρίζει ξανά τους ασθενείς σε VIP και κοινούς θνητούς, ώστε ο VIP με ένα στραμπούληγμα να προηγείται στη σειρά από τον πολίτη με εγκεφαλικό ή έμφραγμα.

Αυτά με πειράζουν, όχι οι επιθέσεις προς εμένα που, στο κάτω κάτω, με διαχωρίζουν από το ήθος του και αυτό μου είναι αρκετό.

Με πειράζει που ακυρώνονται από το Σάββατο 1 Ιουνίου και μέχρι νεωτέρας όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» λόγω έλλειψης προσωπικού.

Με πειράζει που ανθρώπινες ζωές χάνονται περιμένοντας ένα ασθενοφόρο.

Με πειράζει που οι ασθενείς στην περιφέρεια και τα νησιά προσεύχονται να μην αρρωστήσουν γιατί δεν έχουν περίθαλψη στον τόπο τους.

Με πειράζει που ένας αδίστακτος αριβίστας ανέλαβε με εντολή Πρωθυπουργού τη δημόσια Υγεία με έναν μόνο σκοπό: Να τη διαλύσει και να πουλήσει τα κομμάτια της σε ιδιώτες.

Προσωπικά, σας καλώ στη μάχη για μία ποιοτική δημόσια υγεία που θα δίνει στον πολίτη πίσω την αξιοπρέπειά του, που δε θα αφήνει κανέναν μόνο και αβοήθητο.

Στους νέους που ψήφισαν ΝΔ και ειδικά σε όσους έχετε καταφύγει στο εξωτερικό για να διαπρέψετε: με εμένα και τον ΣΥΡΙΖΑ θα έχετε ισότιμη μεταχείριση και σεβασμό όσο χτίσουμε τη χώρα μας προς την πρόοδο.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τους χυδαίους χαρακτηρισμούς του Άδωνι Γεωργιάδη από το 18:44 λεπτό:

ΣΥΡΙΖΑ: Τοξικότητα, χυδαιότητα και λασπολογία

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις Γεωργιάδη εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Πρόεδρος του όμως δεν πρόκειται να κάνουν ούτε μισό βήμα πίσω. Θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τα τερατουργήματα της κυβέρνησης, όσο κι αν προσπαθεί η προπαγάνδα της να τα κρύψει κάτω από το χαλί. Θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τη συνειδητή διάλυση και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, την οποία έχει αναλάβει εργολαβικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η τοξικότητα, η χυδαιότητα και η λασπολογία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας καθρεφτίστηκε ξανά στο πρόσωπο (ποιου άλλου), του στενότατου επί πέντε χρόνια συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη και «πρωτοκλασάτου» υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφού προσπάθησε να μας πείσει για μια ακόμη φορά  για το αδιανόητο, πως δηλαδή η διαλογή ασθενών (Triage) και η υποχρέωση απέναντι στην ΟΥΕΦΑ του να υπάρχει Νοσοκομείο αναφοράς για τον τελικό του Conference League, είναι το ίδιο πράγμα, επιτέθηκε με ανήκουστους χαρακτηρισμούς στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη.

Λογικό από μέρους του. Κατανοούμε τον πανικό του. Προφανώς δεν είναι ευχάριστο ούτε στον ίδιο ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να έχουν απέναντι τους έναν νέο πολιτικό, χωρίς δεσμεύσεις και αγκιστρώσεις, ο οποίος δεν ταυτίζεται με το σύστημα, αλλά με τους απλούς πολίτες. Τους χαλάει τα… deals.  

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Πρόεδρος του όμως δεν πρόκειται να κάνουν ούτε μισό βήμα πίσω. Θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τα τερατουργήματα της κυβέρνησης, όσο κι αν προσπαθεί η προπαγάνδα της να τα κρύψει κάτω από το χαλί. Θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τη συνειδητή διάλυση και ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, την οποία έχει αναλάβει εργολαβικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Όσο για το παραλήρημα του συγκεκριμένου, το αφήνουμε στην κρίση των πολιτών, καθώς όλοι πλέον γνωρίζουν πως αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.​

Διαβάστε επίσης:

Μακεδονικό: Το Μαξίμου αφήνει τον ανένδοτο των Γεωργιάδη – Πλεύρη και υιοθετεί τη Συμφωνία των Πρεσπών  

ΣΥΡΙΖΑ για τελικό Κυπέλλου: Ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης η απουσία φιλάθλων από το Πανθεσσαλικό στάδιο

Opinion Poll: «Κλειδί» το ποσοστό των αναποφάσιστων – Ποια η δυναμική των κομμάτων – Πού θα κυμανθεί η αποχή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 13:36