search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 14:29
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: Δεν επιστρέφει ακόμη στα βασιλικά της καθήκοντα – Τι λέει εκπρόσωπος του παλατιού

21.05.2024 10:30
kate mddileton new

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον δεν έχει επιστρέψει ακόμη στα βασιλικά της καθήκοντα, αφού όπως είναι γνωστό δίνει τη μάχη με τον καρκίνο.

Ωστόσο ενημερώνεται συνεχώς για το πρότζεκτ που ξεκίνησε η ίδια πέρυσι για την «Πρώιμη Παιδική Ηλικία».

Σύμφωνα με το SkyNews χθες παρουσιάστηκε μια έκθεση-ορόσημο για το πρότζεκτ αυτό που είναι μια πρωτοβουλία της πριγκίπισσας Κέιτ.

Τι ανέφερε εκπρόσωπος του παλατιού για την Κέιτ Μίντλετον

Εκπρόσωπος του παλατιού επιβεβαίωσε ότι «δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ή να αναφερθεί ότι η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα επιστρέφει στην εργασία της» – ίσως θέλοντας να μην αποσπάσει την προσοχή από τη σημασία των πορισμάτων της επιχειρησιακής ομάδας εργασίας για τα Πρώιμα Χρόνια.

«Όλοι γνωρίζετε ότι η πρώιμη παιδική ηλικία αποτελεί τεράστια προτεραιότητα για την πριγκίπισσα και έτσι έχει ενημερωθεί πλήρως καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέλιξης των εργασιών της ομάδας εργασίας και έχει δει την έκθεση», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Η έκθεση αποτελεί παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο το έργο του Ιδρύματος Early Years Foundation, το οποίο ιδρύθηκε από την πριγκίπισσα πέρυσι, συνεχίζεται παρά το γεγονός ότι η Κέιτ είναι απούσα για λόγους υγείας.

Η πριγκίπισσα, η οποία «χρειάζεται ακόμη χώρο για να αναρρώσει», λέγεται ότι είναι «ενθουσιασμένη» από τη πορεία του πρότζεκτ και τα ευρήματα της έκθεσης, τα οποία υποστηρίζουν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να αποκομίσει οικονομικά οφέλη ύψους 45,5 δισεκατομμυρίων λιρών, εάν οι επιχειρήσεις δώσουν προτεραιότητα στην πρώιμη παιδική ηλικία.

Η έκθεση αυτή συνιστά μια σειρά από παρεμβάσεις, από τη δημιουργία μιας κουλτούρας εντός και εκτός των επιχειρήσεων που δίνει προτεραιότητα στην παιδική ηλικία έως την υποστήριξη των γονέων με περισσότερους πόρους και ευελιξία στον χώρο εργασίας.

Μεταξύ της οκταμελούς ομάδας εργασίας είναι οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Ikea, του ομίλου NatWest και της Deloitte.

Διαβάστε επίσης

Ιράν: Σήμερα η κηδεία του Εμπραχίμ Ραΐσι – Ανοίγει ο δρόμος της διαδοχής

Ερντογάν: Ομοφοβικό παραλήρημα για την Eurovision – Δεν πάμε γιατί δεν βρίσκεις πια ούτε έναν φυσιολογικό εκεί

Δυτική Όχθη: Τρεις νεκροί Παλαιστίνιοι από επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Τζενίν – Οχτώ τραυματίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 14:28