search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:30
MENU CLOSE

Ισχυρή έκρηξη στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας -Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες (Photos- Video)

11.04.2017 08:09
Ισχυρή έκρηξη στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας -Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες (Photos- Video)  - Media

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 10:45 το πρωί στον Ντιγιάρμπακιρ σε πλατεία της περιοχής Μπααλάρ, κοντά στην αστυνομική διεύθυνση της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικων της Τουρκίας η έκρηξη έγινε στο εσωτερικό του μηχανουργείο που επισκέυαζε οχήματα της αστυνομίας, απορίπτοντας έτσι σενάρια περί επίθεσης του ΡΚΚ.

Από την έκρηξη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του καθώτι έφερε θανάσημα τραύματα, ενώ άλλοι τρεις τραυματίστηκαν.Ορισμένα από τα κτίρια έχουν υποστεί μερική κατάρρευση, ενώ άλλα έχουν υλικές ζημιές.  

Η Τουρκία βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν από την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος αναφορικά με την συνταγματική αναθεώρηση, το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί στην Κυριακή 16 Απριλίου. 

Στην συνοικία Μπααλάρ τον περασμένο Νοέμβριο είχαν τραυματιστεί δεκάδες άνθρωποι από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, μια επίθεση την ευθύνη για την οποία είχε αναλάβει το PKK.

Η στιγμή της έκρηξης 

Φωτογραφίες από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης
Ο κρατήρας της έκρηξης 

First footage of #Diyarbakir blast, targeted a Police station. pic.twitter.com/84M6tOhbOJ

— Barzan Sadiq (@BarzanSadiq) April 11, 2017

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:30