search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:49
MENU CLOSE

Τζάνετ Τζάκσον: Πιο χαρούμενη από ποτέ στην πρώτη βόλτα με τον γιο της μετά τον χωρισμό (photos)

13.04.2017 09:32
Τζάνετ Τζάκσον: Πιο χαρούμενη από ποτέ στην πρώτη βόλτα με τον γιο της μετά τον χωρισμό (photos) - Media

Παρά τη διάλυση του γάμου της, η Τζάνετ Τζάκσον βγήκε βόλτα με τον γιο της, Έισα σε πάρκο του Λονδίνου και φαινόταν πιο χαρούμενη από ποτέ. Η διάσημη τραγουδίστρια χώρισε με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, Ουίσαμ αλ Μάνα, μετά από πέντε χρόνια γάμου και τρεις μόλις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Πολιτισμικές διαφορές και μια εντελώς διαφορετική νοοτροπία στη ζωή ήταν αυτό που προκάλεσε ισχυρό ρήγμα στη σχέση τους, οδηγώντας τους τελικά στον χωρισμό, σύμφωνα με τα ξένα μέσα.

Συγκεκριμένα, ο Wissam επιθυμούσε να έχει στο πλευρό του μία σύζυγο που ακολουθεί τις παραδόσεις των μουσουλμάνων. Η ίδια, ωστόσο, ένιωθε ότι δεν μπορούσε, πια, να είναι ο εαυτός της. Η Janet είχε ανάγκη από περισσότερη ελευθερία. Πηγές αναφέρουν ότι ένιωθε εγκλωβισμένη και κρυμμένη από όλους, ακόμα και από την οικογένειά της.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο χωρισμός της, εθεάθη δυο φορές στους δρόμους του Λονδίνου κάτι που φαντάζει παράξενο στον κύκλο της που όπως δήλωσαν στο περιοδικό People, ήταν πολύ σπάνιο, μέχρι πρότινος να την δουν έξω από το σπίτι της ενώ πρόσθεσαν ότι δεν συνήθιζε να δέχεται ούτε επισκέψεις. Παρά τον χωρισμό οι δυο τους έχουν συμφωνήσει να έχουν καλές σχέσεις και συχνή επικοινωνία με το παιδί τους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:48