search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 02:49
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη: «Θα νικήσεις, αγόρι μου!» (Video)

19.04.2017 14:11
Η ζωή και το έργο του Στάθη Ψάλτη - Media
 
Συγκλονιστικές δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη έκανε ο αδελφός του ηθοποιού Γιάννης Ρώτας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.
 
Ο αδελφός του ηθοποιού μίλησε με έντονη συγκινησιακή φόρτιση για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού. «Αυτό το 24ωρο είναι το πιο κρίσιμο. Ο καρκίνος έχει φύγει, αλλά έπαθε αναπνευστική μόλυνση, αναπνευστική ανεπάρκεια. Όλα πάνε καλά μου λέει ο γιατρός. Ήτανε θαύμα. Είχε πάρει και δύο με τρία κιλά….», δήλωσε ο Γιάννης Ρώτας.
 
«Αν σας πω ότι χτυπάει το τηλέφωνο και τρέμει το φυλλοκάρδι μου. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο ο Σταθούλης. Έχουν έρθει πολύ επώνυμοι. Είναι παλικάρι. Μου λέει “θα τη νικήσω, θα τη νικήσω”. “Θα τη νικήσεις αγόρι μου. Παντού έβγαινες νικητής» του λέω», συμπλήρωσε ο αδελφός του αγαπημένου ηθοποιού.
 

(πηγή: star/entertv.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 01:40