search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 14:27
MENU CLOSE

Τραγωδία στη Μαγιόρκα: Κατέρρευσε κτίριο σε παραθαλάσσιο θέρετρο – Τουλάχιστον 4 νεκροί και 27 τραυματίες (Videos)

24.05.2024 00:24
magiorka-new

Κτίριο στο οποίο στεγαζόταν μπαρ-εστιατόριο κατέρρευσε στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, με αποτέλεσμα τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι να σκοτωθούν και 27 να τραυματιστούν, όπως μεταδίδει το ραδιοφωνικό δίκτυο Cadena SER επικαλούμενο πληροφορίες από την αστυνομία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής τηλεόρασης, η κατάρρευση σημειώθηκε γύρω στις 20:30 (τοπική ώρα, 21:30 ώρα Ελλάδος) στο κτίριο όπου στεγαζόταν το «Medusa Beach Club» στο τουριστικό θέρετρο Πλάγια ντε Πάλμα.

Επί τόπου έσπευσαν σωστικά συνεργεία που απεγκλώβισαν τραυματίες από τα ερείπια, ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό επιζώντων.

Πηγές της τοπικής αστυνομίας της Πάλμα ανέφεραν πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί, μεταδίδει η εφημερίδα EL Pais. Λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ κατάφεραν να διασώσουν έναν νεαρό άνδρα με σπασμένο χέρι που είχε παγιδευτεί σε μια κοιλότητα μετά την κατάρρευση, είδηση που έγινε δεκτή με χαρά από πολλούς συγγενείς που είχαν ταξιδέψει στην περιοχή.

Δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση εάν νεκροί και οι τραυματίες είναι ντόπιοι ή τουρίστες. Ένας τοπικός αξιωματούχος δήλωσε: «Έχουμε ενεργοποιήσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης της οροφής ενός διώροφου κτιρίου στην Avenida Cartago στην Playa de Palma, όπου άνθρωποι έχουν παγιδευτεί. «Πυροσβέστες και τοπική αστυνομία βρίσκονται στο σημείο».

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι «έσπασαν» την πρώτη γραμμή άμυνας στο Χάρκοβο

Πανεπιστήμιο Οξφόρδης: Συνέλαβαν φοιτητές που έκαναν καθιστική διαμαρτυρία υπέρ της Παλαιστίνης (Video)

Εκτός ελέγχου ο Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ δεν αναγνωρίζουν τη δικαιοδοσία του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης – Ζυμώσεις CIA και Μοσάντ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 14:26