search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:30
MENU CLOSE

Πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε η Έλλη Κοκκίνου (Video)

09.05.2017 15:17
«Ε είσαι πολύ μ@λ…, σιχαμένε» - Τα γαλλικά της Κοκκίνου στον Πούμπουρα (Video) - Media
 
Η Έλλη Κοκκίνου εμφανίστηκε σε εκπομπή του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας
 
Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε την αποκάλυψη όταν ρωτήθηκε αν κάνει γυμναστική, οπότε και είπε ότι «γυμναστική έχω να κάνω δύο μήνες, γιατί είχα κάνει ένα μεγάλο χειρουργείο γυναικολογικό είναι η αλήθεια και μου απαγόρευε να κάνω γυμναστική. Όλα καλά, αλλά ήταν μεγάλη τομή και δεν μου επιτρεπόταν να κάνω γυμναστική».
 
Λίγο πριν την ολοκλήρωση της κουβέντας, η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει αν η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης εξακολουθούν να είναι ζευγάρι. Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί και περιέγραψε πως συναντιούνται αυτά τα χρόνια που ο καλαθοσφαιριστής παίζει στο εξωτερικό: «Είναι ο τρίτος χρόνος. Τα καλοκαίρια έρχεται. Πέρυσι και πρόπερσι μπόρεσα και πήγα εγώ από μία φορά στην κάθε χώρα, ερχόταν εκείνος λίγο».

(πληροφορίες: zappit.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:28