search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:17
MENU CLOSE

Βοήθειααα, κάποιος να μας σώσει…

16.09.2011 08:25
Βοήθειααα, κάποιος να μας σώσει…    - Media

Εξαιρούνται τα κοτέτσια και οι ναοί από τη μεγάλη απάτη της είσπραξης φόρων για την ακίνητη περιούσια. Ο Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη σε βίλα στην Ανάβυσσο με κρεμεζί πουκάμισο και δήλωσε παλληκαρίσια ότι είναι πολιτικός κρατούμενος.

Εξαιρούνται τα κοτέτσια και οι ναοί από τη μεγάλη απάτη της είσπραξης φόρων για την ακίνητη περιούσια. Ο Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη σε βίλα στην Ανάβυσσο με κρεμεζί πουκάμισο και δήλωσε παλληκαρίσια ότι είναι πολιτικός κρατούμενος. Σημειωτέον, νοίκιασε τη βίλα δίπλα στο σπίτι του το λεβεντόπαιδο. Ο Καραμανλής δήλωσε ότι θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη να στηρίξει τον Σαμαρά. Το πρωτάθλημα έχει αρχίσει και προχωράει με τις μισές ομάδες. Ο Βγενόπουλος (επενδυτής) το πρωί θέλει να αγοράσει τον Παναθηναϊκό, το μεσημέρι το μετανιώνει, το απόγευμα το σκέφτεται και το βράδυ «τα χώνει» στον Τζίγγερ. Όποιος νομίζει ότι θα μας κόψουν το ρεύμα άμα δεν πληρώσουμε, κάνει μεγάλο λάθος, άλλο θα μας κόψουνε και δίχως αναισθησία, καθότι οι πολιτικοί είναι αναίσθητοι. Απολύουν 20.000 εργαζομένους από το Δημόσιο στο όνομα των έκτακτων μέτρων για τη σωτηρία της πατρίδας και από την άλλη προσλαμβάνουν 25.000 στο όνομα της σοσιαλιστικής αλληλεγγύης και του πελατειακού συστήματος. Η Βουλή για πρώτη φορά ψηφίζει σύμφωνα με τη λαϊκή θέληση τον νόμο για τα πανεπιστήμια, ωστόσο μια υπο-ομάδα φοιτητοπατέρων δεν αφήνει τα πανεπιστήμια να ανοίξουν: πρωτοπορία του φοιτητικού κινήματος που υποστηρίζει ασμένως το κομματικό σύστημα, την κομματοκρατία, τη συνδιαλλαγή, το αλήτικο ελλαδίτικο πνεύμα. Οι ταξιτζήδες απειλούν την ελεύθερη (όση έχει απομείνει) βούληση των βουλευτών. Όποιος ψηφίζει κατά συνείδηση, θα είναι στόχος της ευγενούς τάξης των ταξιτζήδων. Ιδρύθηκε το 2007 και υπάρχει ώς τις μέρες μας οργανισμός που ασχολείται με τα προγράμματα…, την έρευνα, καταλαβαίνετε τώρα. Η πρωτοπορία έγκειται στο ότι ένα εντεκαμελές συμβούλιο με εφτά μέλη αναπληρωματικών διηύθυνε έναν οργανισμό με τρία άτομα. Μην ακούσω λέξη για την τρόικα, το ΔΝΤ, τους επιτρόπους. Να έλθει άμεσα επιτροπή ξένων να σώσει τη χώρα και, αν γίνεται, και εμάς. Παρακαλούμε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:14